evet fiyatları fazla, ben 1000-1500 arası güzel temiz agility baktım ama bulamadım
Like yı ben daha doğrusu babam nerden baksanız 10 yıl kullanırkaliteli motor 3 ayda 1300 km ye geldi
Xenon değil Led, mevcut farların iyi olduğunu düşünmüyorum
asm teşekkür ederim.lastik konusunda.
hayırlı olsun en kadara aldınız
Kymco Agility 125 ailesine selamlar...
Haziran ayında bu motoru satın alarak aranıza katıldım. İlk tecrübem ve uzun araştırmalar sonucunda bu modele karar verdim. Bir solukda 380km yaptım bile , şimdi yağ değişimi zamanı ve Castrol 10w-40 modelinden satın alıp , diğer kontrolleri yaptırmak üzere servise gitmeyi planlıyorum. Görüşleriniz nedir acaba ? Motor katır gibi gerçekden
http://vimeo.com/25494167
http://vimeo.com/25442608
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
CBR 125'e kıyasla nasıl geldi Agility?
teşekkürler , cbr 125 tabiki daha performanslı bir motordu 110 120 ile çok rahat şişmeden seyir edilebiliyordu ve bana göre frenlemesi çok daha iyiydi , tabiki bunun balata lastik vs ilede ilişkisi var .. , agility 125 zaten kendini ispatlamış bi scooter sollama yaparken seri bi şeilde 110 115 e çıkması beni şaşırttı açıkcası ,şuan tek memnun olmadığım frenleri , tatil dönüşü balataları değiştiricem hatta gerekirse lastiklerinide
bu motorda yapcağın max hız zaten 120 dir(agility). iki kişi 80. cbr nasıl bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyo cbr yenisi hemde,
para olsada alsak :mrgreen:
teşekkürler , cbr 125 tabiki daha performanslı bir motordu 110 120 ile çok rahat şişmeden seyir edilebiliyordu ve bana göre frenlemesi çok daha iyiydi , tabiki bunun balata lastik vs ilede ilişkisi var .. , agility 125 zaten kendini ispatlamış bi scooter sollama yaparken seri bi şeilde 110 115 e çıkması beni şaşırttı açıkcası ,şuan tek memnun olmadığım frenleri , tatil dönüşü balataları değiştiricem hatta gerekirse lastiklerinide
...hava filtresi temiz olsun diye balata temizleme spreyi sıktı.Ne yapmaya çalıştığını sordum bişey olmaz yaaavv sen bana güven dedi.
Motoru indirdi filtreyi taktı yükleniyor el marşına basıyor basıyor almıyor 30 sn basılı tuttu öksüre öksüre çalıştı sonunda. Aküyü de zayıflattı.