ilk tecrübem olacak...

arkadaşlar bende motosikletlere olan ilgi ve merakıma yenik düştüm :) kendime bi chopper almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.düşük hacimli bi motorla başlayayım diyorum ama birazda gösterişli bişey olsun istiyorum.boyum 1.80 kilom 105.cüsseli sayılırım :D bütçemde maximum 10 bin lira.başlangıç için hangi markayı önerirsiniz.tavsiyeleriniz nelerdir? bana bu konuda yardımcı olursanız sevirim.şimdiden teşekkürler.

yamahanın 250lik chopperi geçen ay Elazığ'da 6.5 milyara satılmıştı. çok güzel bir makinaydı. sanki tabure rahatlığında çok dengeli bir makina üstündeydim. 150 zc çok yüksekmiş ve ağırlık merkezi yukardaymış.

14950007_9xn.jpg

Gv250

Hocam Virago veya Gv250 Kanuni tavsiyemdir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence korunmalısın

Temiz bir virago neden olmasın :) ovv pardon o Cüsseyi ancak 535 kurtarır.temiz bir 535 bak sen :)

evet başlık çok manidar olmuş :D parça sıkıntısı yaratırmı peki bu motorlar? yani tamiri yada parça değişiminde cep yakmasınlar :) malum acemiyim.motoru düşürme veya allah korusun kaza olasılığıda var.

Kocaeli İl Temsilcisi
üstadım ilk tecrüben olacak ve bu konuda teknik bilgi ve tecrüben az ise çok pahalı makinalara bakma bence ilk önce ucuz yollu bir makinayla kendini geliştirip kötünün ne olduğunu öğren sonra iyisini alırsın ,

tabi kişisel kanaatimdir bu , yok arkadaşım illada iyi bir makina alacağım diyorsan ,iyi araştır kriterlerine uygun motorlara bak , hangisi içine siniyor?
hangisi ekonomik, hanginin yedek parça gerektiğinde uygun ve bolca bulabilirsin ,hangisi kullanışlı,konforlu,dengeli ? bakım maliyetleri hangisinde nedir ? :)

yukarıda arkadaşlar bir kaç model söylemişler benimde aklımdan geçen makinalar şu an için onlar ,

valla çok düşünmek lazım en önemlisi yakıt ekonomisi benzin almış başını gidiyor ve duracakmı bilmiyoruz ,

allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah....:rendeer:

uygun olduğunu düşündüğüm bi kaç model var ama gönlüm DS650den yana :) ama işte piyanist_irf'in söylediği gibi bakım maliyetleri,parçası,konforu filan önemli. araştırmaya devam ediyorum ::gazete::

arkadaşlar shadow 750 ve dragstar 650 arasında kaldım.ds650 diyodum ama shadowunda ihtişamına kapılmamak elde değil :) hangisini tavsiye edersiniz? sahibinden.com'da fiyatlarına filan baktım ortalama 11-12 bin lira.fiyatları sizce uygunmudur.

son kararım honda shadow 750 oldu.fiyatları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı? sezondan dolayı fiyatların artması söz konusu oluyo sanırım ama sanki biraz fazla artmış fiyatlar :D

Yeni isen kendi motorumu Asya Pars DD250E-9B Öneriyorum.

Hyosung gv 250 en iysidir, sınıfının en güçlü motoru. Ama 2. el almanı önermiyorum. Asya Pars DD250E-9B ye bir gözat ne demek istediğimi göreceksin.:cat:

son kararım honda shadow 750 oldu.fiyatları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı? sezondan dolayı fiyatların artması söz konusu oluyo sanırım ama sanki biraz fazla artmış fiyatlar :D

Dostum, ilk tecrübe demişsin kücük hacimli motor demişsin kararım shadow 750 demişsin :) gv250 nasıl bir motor bilmiyorum ama başlangıç için 250cc lik bi motor senin için idealdir diye düşünüyorum :cat: Bide tabi ne kadar motor bilgin var oda önemli vites atma, debriyaj, fren, denge. Bunlar bazılarına basit şeyler gibi gelebilir ama basşlangıç demişsin, senin için önemli. Bu konularında yaptığın hatalar büyük cc lerde daha pahalıya patlıyabilir :) İlk tecrüben olduğu için iyice araştırıp arıza konusunda filan sana fazla sorun çıkartmayacak bi motor alman dileğiyle :cat:

bazı arkadaslar senı 500 600 cc anca kaldırır dıor ama ben GV250 ile ben 85kg arkadasım 80 kg gayet stabil bir surus yaptık yani 165 kg a cok rahat 250 cc yeter madem yenisin 250 lik al bence 125 alırsanda yukseltmek ıcın ugrascaksıon 250 lık senı baya bir goturur hatta daha ustune gerek yok yakıt tasaraffu fln her yonden 250 lık yeter bence

uzun bi düşünme ve araştırma sürecinden sonra yakın bi arkadaşımın harleyini aldım :) '99 sportster xl 883.henüz 9000 km'de ve herhangi bi sıkıntısı olmayan bi motor.biraz masraflı oldu ama almışken iyisini alayım istedim.yorumlarıyla bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.saygılar sevgiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar