hoyrat 79 kardeş senin motor adanada değilmiydi. Mersinemi götürdüler ? Parçaları orda beklesin die falanmı ?
ben mersinde oturuyorum zaten kamyon adanaya bıraktı sucular merkez subeye ordan da mersin şbsıne getırdık.vıtrınde duruyor suan
sucuların mersinde honda bayiliği olmadığından adanaya bırakmışlardır. Eskiden vardı bayilikleri şimdi yok. Benim motorda tarsus çayan hondada bugün arabayla adanaya bırakacaklar. Bi aksilik çıkmazsa dün gidip heryerini bi daha sardım sarmaladım güzelce yavrucazım zarar görmesin die![]()
bende 27 nisanda kapora verdim
bekledim
beklediğime deymiş
kalıbı 600 ccyle aynı çok rahat
plakam olmadığından 2 sokakta kullandım birde benzin aldım..ama keşke bekliyip alabilseydiniz.
koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derlermis. honda sizi ( bizi) ne kadar kaziklasa haktir.
bu arada pompacı sormadan direk 97 oktan koydu umarım sorun yapmaz az aldım zaten napiyim sizce bundan sonra 95lemi devam ediyim yoksa 97 iyimidir:silent:
arkadaşlar bende motorumu aldım beyaz renkli olandan gittim bugün sabah bakmaya heryerini inceledim benzin aldım aküsünü şarj ettirdim orda taktık çalıştırdık . Yarında işyerime getirecekler ama faturasını temmuz 1 de kesitiricem yoksa ocak pulunuda ödeme durumunda kalıyoruz alan arkadaşlar bunada dikkat ederlerse 42 lira cepte kalır bilginize .
Yeni motor alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kaza bela vermesin ...
Arkadaşlar ilk surus deneyimimi E-5 ağırlıklı olmak üzere Kadıköy- Beylikdüzü arasında 55km'lik yolda yaptım. Rodaj devirlerine mümkün olduğunca uymaya çalıştım ama kısa bir süre sonra 5000-6000 devir aralıgının trafık seyrıne daha uygun oldugunu farkettım.
Oncelikle gerçekten inanılmaz bir his motorcular bile trafikte yanasıp fikirlerinizi soruyor. Motor sesi 6000 devir için bile oldukca tok devamını tahmin bile edemiyorum. Diğer arkadaşlarımın da motorlarına en kısa sürede kavuşması sonrasında da kazasız belasız kullanması dileğiyle...
ben mersinde oturuyorum zaten kamyon adanaya bıraktı sucular merkez subeye ordan da mersin şbsıne getırdık.vıtrınde duruyor suan