Kendine sövdürtmekle ne ilgisi var? Bu hakkını aramaktır.
Bir motoru kutudan çıkartıp toplamak o kadarda zor bir iş değil.
2 aydır bekliyorum valla
heran cinnet geçirip gidebilirm :cherry:
arkadaşlar bende motorumu aldım beyaz renkli olandan gittim bugün sabah bakmaya heryerini inceledim benzin aldım aküsünü şarj ettirdim orda taktık çalıştırdık . Yarında işyerime getirecekler ama faturasını temmuz 1 de kesitiricem yoksa ocak pulunuda ödeme durumunda kalıyoruz alan arkadaşlar bunada dikkat ederlerse 42 lira cepte kalır bilginize .
Yeni motor alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kaza bela vermesin ...
anlaşılan honda bizi tam üzecek arkadaşlar kesin birşey var oda bu motora zam geleceği.....r:
r:
r:
r:
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------[/sıze]
siteden kaldırmışlar motoru en kısa süredede zamlı fiyattan tekrar yayınlar bu adiler....
:salut::salut:
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------[/sıze]
bugün mersin honda suculara gittim 1 tane gelmiş orayada. Makine siyah muhteşem görünüyor gerçekten :cat: Sahibini bekliyor malesef :salut: Biz yine avcumuzu yaladık...r:
r:
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------[/sıze]
bu ne saçmalık ya ilk alanlar 8500 den aldı sonra 8810 oldu.son fiyatıda 9600 civarı olacakmış bu ne saçmalıkya bunlar insanları enayimi sanıyor..düpedüz tefecilik bu...hondayı kınıyorum........
bu konu ilk açıldığında bu motor 8 bin tl idi şimdi 10 bin tl ye dayanmış fiyatı hey yavrum heyyy eminim bu 10 bin tl ye bile kuyruğa girer insanlar alırlar fiyatı rahat bu taleple 12 bin tl yi görür.. halbuki hiç talep görmese ellerinde kalanları 6 bin tl ye bile satarlardı..
motor 8 bine hiç satılmadı 10 binede çıkmadı. Sadece ilk parti ve 2. parti reklam amaçlı plaka ruhsat dahil 500 tl indirimli verildi. en son herşey dahil 9100 tl miş ama Honda siitesindenden kalktığına göre biraz zamlanıcakale:
Öyle fiyatı uçamaz. tek silindir 27 hp makine sonuçta. Kawasaki ninjayı makyajlasın Cbr 250 bu haliyle çok cazip olmıcak zaten
bende 27 nisanda kapora verdim
bekledim
beklediğime deymiş
kalıbı 600 ccyle aynı çok rahat
plakam olmadığından 2 sokakta kullandım birde benzin aldım..ama keşke bekliyip alabilseydiniz.