Yardım istanbul-samsun motorsiklet götürme.

konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ancak duruma en yakın bu başlığı bulabildim kusura bakmayın arkadaşlar.

250 cc chopper alabilmek için paramı biriktirdim ancak yaşadığım şehir samsun ve çevresinde bütçe ve beyeni anlamında tam istediğimi bulamadım. aklımdaki model kanuni caracal ve istanbulda bir arkadaşla anlaştım yani bu motoru almak istiyorum temiz ve bütçeli.

şimdi sorun şu ki
samsunda oturuyorum ve 2 temmuz ehliyet sınavlarına hazırlanıyorum ehliyetin elime geçmesi ağustos ortasını bulacak sanırım kısacası ehliyetim yok.
ikinci olarak uzun yol deneyimim yok kaldıki ehliyetsiz bu tarz bir yola çıkamıyacağım ortada.
Yani motoru alıp samsunda getirebilmem büyük bir dert!

bu konuda motorsiklet.net sakinlerinden yardım istemek durumundayım. siteyi 3 yıla yakın süredir takip ediyorum üyeliğimi çok sonraları alsamda ve konulara mesaj yazmasamda sitenin müdavimlerindenim.

benim aklıma iki çözüm geldi. onlarda şu şekilde
.

1. motorsiklet ile uzun geziler yapmayı seven ve tecrübesi, ehliyeti olan arkadaşlardan birisi bana yardımcı olabilir diye düşündüm. geri dönüş otobüs biletini karşılamak kaydıyla uzun yolda sohbet ve gezi havasında bir yardım.

2.nakliye. bu konuda tecrübesi olan yada bir tanıdık şirket gösterebilecek birisi varsa çok yardımcı olur istanubulu hiç bilmiyorum desem yeridir. ve üstelik bu işin maliyeti ve güvenliği nedir hiç bilmiyorum.

durum budur arkadaşlar çok zor durumda olduğum, biran önce sevdiğim motora sahip olabilmek için sizlerden yardım istiyorum göünllü yada yardım etmek isteyen arkadaşlar var ise yazarlarsa sevinirim.

hepinize iyi günler kazasız sürüşler.

Ben yardım edebilirim sanırım. Ama motosikleti ne zaman alıyorsun? Benim pazardan sonra 1 hafta boşluğum var o tarihler arasında yardımcı olabilirim.
Yinede beni 2. adam olarak say söz vermiş olmayayım önce aileden izin koparmam lazım.

İlk seçenek daha mantıklı :)

2. Seçenek için verdiğim cevabı linkte gayet açık ve net olarak anlattım Lakin

'' Nakliye '' mi Büyük sıkıntı .

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/90461-arkadaslar-nakliye-sirketi-tanidigi-olan.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

Ahmet Hocam T.dağ damısın sen buralardaysan Bir gezelim yaa :D Bu yollar canımı sıkıyor benim bana arkadaş lazım yön bilen yol bilen .

5 senedir tekirdağ'dayım . Lakin bırak beni istediğin yere gider gelirim . ama işin içinde araç oldumu ters yöne girdim 2 sefer yolu karıştırdım . Dolana dolana döndüm Şehir içine :D

En güzeli İstanbul'dan yola çıkan ve Samsun'a gelen bir otobüs firmasıyla anlaşman olacaktır.İş mavinde biter.Ekstradan 1 yolcu bileti parası verirsin,motorunu güzelce battaniyeye sararlar Samsun'a getirirler.En ucuz ve güvenli yol bu derim.Mavinle şoför parayı kırışırlar.Mola yerlerinde motoruna bakarsın vs.Kafan rahat olur yani:wiinkk:

en güzeli istanbul'dan yola çıkan ve samsun'a gelen bir otobüs firmasıyla anlaşman olacaktır.iş mavinde biter.ekstradan 1 yolcu bileti parası verirsin,motorunu güzelce battaniyeye sararlar samsun'a getirirler.en ucuz ve güvenli yol bu derim.mavinle şoför parayı kırışırlar.mola yerlerinde motoruna bakarsın vs.kafan rahat olur yani:wiinkk:

+1 .

Ben yardım edebilirim sanırım. Ama motosikleti ne zaman alıyorsun? Benim pazardan sonra 1 hafta boşluğum var o tarihler arasında yardımcı olabilirim.
Yinede beni 2. adam olarak say söz vermiş olmayayım önce aileden izin koparmam lazım.

durumlara bakıyım hocam gerekli nakiti bu aralıkta hazırlayabilirsem ki en geç 2 hafta içinde en yakın bu hafta içerisinde hazırlarım sende izin koparabilirsen haberleşelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:58 ----------

Özel mesaj kutuna bak :)

yarın arıyacağım hocam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:00 ----------

En güzeli İstanbul'dan yola çıkan ve Samsun'a gelen bir otobüs firmasıyla anlaşman olacaktır.İş mavinde biter.Ekstradan 1 yolcu bileti parası verirsin,motorunu güzelce battaniyeye sararlar Samsun'a getirirler.En ucuz ve güvenli yol bu derim.Mavinle şoför parayı kırışırlar.Mola yerlerinde motoruna bakarsın vs.Kafan rahat olur yani:wiinkk:

en sağlıklı yol bu ancak garantisi yok gişedeki çalışanlar herhangi bir komisyonu olmadığı için geri çeviriyorlar hemen. otobüsleri takip edip şöför ve muavinleri ile muhattap olmak gerekir ve kaçı olumlu bakar kaçının bagajına bu motor sığar muamma buna istanbula yıllar oluyor gelmiyeli garajlar dahi nerdedir tam olarak bilmiyorum otobüs bulamayıp ehliyetsiz bir şekilde altımda motor ile ortalıkta kalmak istemem.

İlk seçenek daha mantıklı :)

2. Seçenek için verdiğim cevabı linkte gayet açık ve net olarak anlattım Lakin

'' Nakliye '' mi Büyük sıkıntı .

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/90461-arkadaslar-nakliye-sirketi-tanidigi-olan.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

Ahmet Hocam T.dağ damısın sen buralardaysan Bir gezelim yaa :D Bu yollar canımı sıkıyor benim bana arkadaş lazım yön bilen yol bilen .

5 senedir tekirdağ'dayım . Lakin bırak beni istediğin yere gider gelirim . ama işin içinde araç oldumu ters yöne girdim 2 sefer yolu karıştırdım . Dolana dolana döndüm Şehir içine :D

Ben Çerkezköy'deyim. Yarınki lys sınavını atlatayım da her türlü geziye varım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar