Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Güle güle kazasız belasız kullan wolky:) Bu başlığı hep takip ettim ( motor hakkında kullanıcı yorumlarını okumak umuduyla:p), neredeyse her sayfada mesajın vardı, dedim " şu adamın motor gelse de kurtulsak artık dırdırından:mrgreen:".

Motorla ilgili düşüncelerini kullandıkça yazarsın artık ? :cherry:

bu motoru unutun arkadaşlar...hondanın sitesine girdim az önce cbr 250r modeli yok artık kaldırmışlar.....bu ne demek oluyor bittimi yani tamamen .........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:58 ----------

:pr::pr::pr::pr:
bu motoru unutun arkadaşlar...hondanın sitesine girdim az önce cbr 250r modeli yok artık kaldırmışlar.....bu ne demek oluyor bittimi yani tamamen .........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:58 ----------

Dediğin gibi gerçekten. Bence bir daha ki partiye zam çakacaklar, sayfa düzenlemesi yaptıkları için geçici olarak kaldırmışlardır.

Güle güle kazasız belasız kullan wolky:) Bu başlığı hep takip ettim ( motor hakkında kullanıcı yorumlarını okumak umuduyla:p), neredeyse her sayfada mesajın vardı, dedim " şu adamın motor gelse de kurtulsak artık dırdırından:mrgreen:".

Motorla ilgili düşüncelerini kullandıkça yazarsın artık ? :cherry:

Yazarım tabi :)

Neresini kaldırmışlar motorun anlamadım hala dutuyo
nasıl göremediniz anlamadım?
bundan sonra her hafta motor göndercekler bayilere zaten
bekleme piyangosu bize denk gelmiş..
http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=supersport-cbr250r&page=genel-bakis

ama sitede cbr 250 ye tıkladığınızda 125liğe geçiyor
site hatasıdır..getirmeme gibi bi hata yapmazlar..su gibi gidiyor motorlar..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

mrb arkadaşlar işlerim dolayısıyla pek siteye giremedim ama bütün yazıları gözden geçirdim. öncelikle motoru alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum umarım kazasız belasız binerler. Bu arada wolky senin motosiklet ne alemde bugün gelecekti ne oldu?

şahin33 arkadaşıma katılıyorum hondanın sitesinde araç görünmesine rağmen fiyat özellik vb sekmeleri ya 125 e yada 600 e gidiyor.Bencede önce aracı tanıtımdan çekip fiyatı arttıracaklar sonra yeniden satışa sunacaklar.:pale:

mrb arkadaşlar işlerim dolayısıyla pek siteye giremedim ama bütün yazıları gözden geçirdim. öncelikle motoru alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum umarım kazasız belasız binerler. Bu arada wolky senin motosiklet ne alemde bugün gelecekti ne oldu?

şimdi konuştum abi daha kasadaymış
erdem bey ilgileniyor benle.daha açtıp çalıştırcaklar bugün getirirler umarım:silent:

arkadaşlar bende motorumu aldım beyaz renkli olandan gittim bugün sabah bakmaya heryerini inceledim benzin aldım aküsünü şarj ettirdim orda taktık çalıştırdık . yarında işyerime getirecekler ama faturasını temmuz 1 de kesitiricem yoksa ocak pulunuda ödeme durumunda kalıyoruz alan arkadaşlar bunada dikkat ederlerse 42 lira cepte kalır bilginize .
yeni motor alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kaza bela vermesin ...

bigece daha uyuyiyamıcam bugün gelmezse..:(

Bu kadar zaman bekledin. Git bayiye adamların başında dur hemen yaptır işini yahu. Motorun gelmiş artık bekletmesinler seni. Bugün cuma, yarın yarım gün çalışırlar büyük ihtimalle. yarında yğunuz derler, p.tesi'ye kalır. benden soylemesi.

4.30a kadar beklerim sonra telefon yamuruna tutarım :cherry:
arabada yok gidemiyorum verdim tamire
kentkartta yok zaten metroyla gitmek ölüm :pr::cherry:

E_N

Bu kadar zaman bekledin. Git bayiye adamların başında dur hemen yaptır işini yahu. Motorun gelmiş artık bekletmesinler seni. Bugün cuma, yarın yarım gün çalışırlar büyük ihtimalle. yarında yğunuz derler, p.tesi'ye kalır. benden soylemesi.

Tabiki böyle bişey yapma . ticaret ayrı şey , kendine sövdürmek ayrı.

Alip kullanan arkadaslar performansi konusunda bizi bilgilendirebilirler mi acaba? Hangi motordan bu motora gectiginizi de yazarsaniz daha rahat anlayabiliriz karsilastirmalarinizi.
Ben nexus500den (41hp) bu motora gecmeyi dusunuyorum.

anlaşılan honda bizi tam üzecek arkadaşlar kesin birşey var oda bu motora zam geleceği.....:pr::pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------

siteden kaldırmışlar motoru en kısa süredede zamlı fiyattan tekrar yayınlar bu adiler....
:salut::salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

bugün mersin honda suculara gittim 1 tane gelmiş orayada. makine siyah muhteşem görünüyor gerçekten :cat: sahibini bekliyor malesef :salut: biz yine avcumuzu yaladık...:pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

bu ne saçmalık ya ilk alanlar 8500 den aldı sonra 8810 oldu.son fiyatıda 9600 civarı olacakmış bu ne saçmalıkya bunlar insanları enayimi sanıyor..düpedüz tefecilik bu...hondayı kınıyorum........

Ben asıl sahibinden'de 2. el cbf250'lere 10 bin tl yazanları kınıyorum. Alanlardan performansı hakkında yorumlar bekliyorum.

Honda gerçekten madur etti insanları. Bu motor iyi gidicek diye fiyatları şişirirlerse çok ayıp ederler. Halbuki 8500 seviyesinde tutsa hem Kawasaki Hemde ST fiyat kırma durumunda kalacaktı. 2. Eller de düşecekti herkes mutlu mesut olacaktı .

Tabiki böyle bişey yapma . ticaret ayrı şey , kendine sövdürmek ayrı.

Kendine sövdürtmekle ne ilgisi var? Bu hakkını aramaktır.

Bir motoru kutudan çıkartıp toplamak o kadarda zor bir iş değil.

Ayrıca ticaret sadece ürün/servis/mal satmak değil aynı zamanda müşteri memnuniyeti sağlamaktır...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar