( izmir mt) 2/7/2011 apv41 20.yıl kutlaması

20 YIL önce başlayan mutlu bir beraberliğe sizinde şahitlik etmeniz ve bizimle birlikte olmanız için düzenlediğimiz kuşadası KULLE restoran organizasyonu 2/7/2011 cumartesi günü başlayıp 3/7/2011 günü akşam saatlerinde sona erecektir. :rendeer:

gece kalınacak olduğundan katılımcı arkadaşlarımın kişi adedi bildirmesi gerekmektedir.

gecelemek isteyenler arzu ederlerse çadırlarında 10 tl karşılığı, odada kalmak isterlerse kişi başı 20 tl karşılığı konaklayabilirler.

akşam yapılacak yemekte 3 menü hazırlanmıştır.

1- tavuk menüsü 30 tl
2- et menüsü 35 tl
3- balık menüsü 40 tl
olarak düzenlenmiştir.

tüm menülerde alkolsüz içecekler mevcuttur, alkollü içecekler EKTRA olarak alınacaktır.

katılacak arkadaşlar 30/6/2011 tarihine kadar kesin kişi adedi ve konaklama tercihlerini bildirirlerse bir karışıklığa sebep olmaksızın düzenleme yapılacaktır :cat:

ben ben ben :cherry: konaklama kafana göre menü balık+rakı şimdiden bildireyim :queen:

1-bikerboy -menü önemli değil-konaklama önemli değil ( birlikte olalım yeter modeli)
2-apv41+4 -menü balık-konaklama çadır+ 1 oda :cat:

Evet tanışma zamanı...
1-11 temmuz arası bodrumda olunca katılmak tanışmak elzem oldu.
Tek soruluk hakkımı kullanıyorum odalarda klima varmı??

evet odalar KLİMALI ve biz sıcak insanlarız tanışırız :cat:

Super Moderator
Şimdiden nice 20 yıllar boyunca mutluluklar dilerim...:rendeer: Geceye katılacaklara da şimdiden iyi eğlenceler:cat:

Daha ileri bir tarihte yüz yüze kutlayabilmek dileğiyle...

bizim niyetimiz 50 yıl evliliğimizi sürdürmek :p ileriki bir tarihte yine başka bir evlilik yıldönümü kutlamasında görüşürüz nasılsa ACELEMİZ yok :rendeer:

Super Moderator
nice senelere diyelim :rendeer:
allah daha da güzel seneler nasip etsin sizlere :rendeer:
bende gezi yapıyorum burda ama hep yağmura denk geliyor sizin oralarda yok mu yağmur :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nice 20 senelere. Allah uzun ömür versin, 50 seneyi de geçersiniz.

Yarın sabah karakoldan ayrılıyorum ve askeri konvoy ile Erzurum merkez komutanlığına gidiyorum orada 2 gün konalicam pazartesi sabah 9:40 ta uçağım var..

Öğleden sonra izmir topraklarına ayak basmış olurum şimdiden merasim takımı hazırlansın gösteri timleri yerini alsın bando çalmaya başlasın asfalt temizlensin yol kenarına çiçekler ekilsin pist boşaltılsın...

Geliyorummmmmmmmmmmmmmmm....:p:queen:

tüm işlemler yapıldı :cat: yerdeki tüm uçaksavar,roket,güdümlüler uçağının inmemesi için çalışacak :p eğer başarılı olamazlarsa keskin nişancılar hazır, onlarda başaramazsa yol üzerinde canlı bombalar bekleyecek, olurda bundanda kurtulursan evde yatağının altına mayın döşendi :queen: HOŞ GELDİN KUTSAL TOPRAKLARA :rendeer::rendeer::wiinkk:

nice senelere diyelim :rendeer:
allah daha da güzel seneler nasip etsin sizlere :rendeer:
bende gezi yapıyorum burda ama hep yağmura denk geliyor sizin oralarda yok mu yağmur :p

Olmaz mı hiç. Güneşli güzel bir İzmir havasında yolculuğa yada toplantıya niyetlenen İzmir MT Amcalarını davet ettiklerinde nedense hiç tepesinden eksik olmayan bulutuyla geliyor.Tescillendi kontrol edildi.(Neyse sonunda beni ıslattılar da üzerimdeki bulut yok oldu) Apv41 bunu çok iyi biliyor :cat::cherry:

Şu aralar güçlü lodos var yaklaşık 4-5 gündür keşişlemeden fena esiyor.Yağmut yok havada nem oranı %83

YAĞMURDAN mı korkacaksın AMCA yağmur senden koksun :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nice 20 senelere. Allah uzun ömür versin

bizim niyetimiz 50 yıl evliliğimizi sürdürmek :p ileriki bir tarihte yine başka bir evlilik yıldönümü kutlamasında görüşürüz nasılsa ACELEMİZ yok :rendeer:

Tabi yaaa daha sırada ben varım.Yuhh gençler sıra vere vere evlenmeye bana sıra gelmedi bir türlü..:queen::queen::queen:

Bu gidişlede biraz zor evlenirz artık.Para biriktirip söz nişan yapacağımıza biz kalkıp motora masraf yapıyoruz pehhh :wiinkk::queen::queen::queen:

her şey zamanında güzel AMCA şimdi yaz MOTOR zamanı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar