iyi hoş ta çok devirsiz gitmek'te motoru zorlar.orta devirler herzaman iyidir.4000-5000 devir civarı hem yakıt ekonomisi hem rodaj iççin iyi.
yok basmassan motor sağır kalır basarsan uçarsın gibi şeyler 'e pek takılma .insasn mı bu sağır kalacak.önemli olan yağ ve yağ filiitresi bunlara fazla önem vermezzen işte o zaman olan olur.küçük bir metal parçası silindiri çizer ve bu zamanla kangırene dolaşır.yağ yakmaya başlar vs.rodajdaki amaç silindir-piston yüzeyleri biraz sürtünerek aşınsın, piston haraketi daha kolay olsun ve diğer aksamlarda aşınarak birbirine uyumluluk saplasın.
ha rodaj bitiminde istediğin kadar 'da bas diye bi şey yok.zorlanan motor her zaman arıza yapar.LİMİTLERİ BİLMEK GEREK ,SONUÇTA KÜÇÜK CC-ÇOK UZUN SÜRE 100 CİVARLARI SITABİL GİDEMEZ HELE BU SICAKLARDA
sen motorun keyfini çıkar gez -dolaş bunları fazla kafana takma su akar yolunu bulur.
ben motora 25,000 den sonra 150'lik silindir piston attım.100 km dikkat ettim ondan sonra verdim odunu ,ne oldu dersen o kadar aksesuar olmasına rağmen düzde 125-130 gibi bir hızı var.2 senedir biniyorum .