motor yıkama ve bakımında dikkat edilecek hususlar

slm mt dostları..motor yıkamada tanzikli su kullanmanın zararları varmıdır.. su ile yıkarken nelere dikkat edilmelidir..birde parlatma amaçlı kullanılan ürünlerin ne gibi zararı veya yararı olur..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aldım hortumu bir sağdan vurdum bir soldan vurdum arada da köpük sıktım,tertemiz oldu.

slm mt dostları..motor yıkamada tanzikli su kullanmanın zararları varmıdır.. su ile yıkarken nelere dikkat edilmelidir..birde parlatma amaçlı kullanılan ürünlerin ne gibi zararı veya yararı olur..

yağmur yağarken hiç dikkat ediyomu:p farketmez vur istediğin yerine suyuu.

Motosiklet şampuanına para vermek yerine kullanabileceğimiz, boyasını bozmayacak şey?

Hacı şakirle yıkasak? :queen:

hacı şakiri tavsiye ederim :D miss gibi hindistan cevizi kokuyo motor :D şampuan tabi sabunu denemedim hiç :)

yağmur yağarken hiç dikkat ediyomu:p farketmez vur istediğin yerine suyuu.[/QUOTEyagmur yagarken dikkat etmiyorumda ..yagmurda bir sagdan bir soldan tanzikkli gelmiokii.:))ben bulaşık kremi kullaniom genelde bol köpük ii çikartio...elektrik tesisat ve kontak yerine hiç su deydirmiom

Karbüratör flaşör kontak bölgesine tazyikli su tutulmaması lazım. Egzozun içine su girmemeside önemli. Boya koruması gibi ürünlerin pek zararı olduğunu sanmıyorum ama gazyağı ile motoru parlatmak boyanın üstündeki verniği alıyor boyaya zarar veriyor çıkmayan lekeler için kullanılabilir ama.

Valla başkasını bilmem ben her yerine tanzikli su tutarım arkasından tıkır tıkır çalışır.Arkasından kuruyunca komple süt silikon ve fiber bezle sildinmi fabrikadan çıkmışdan daha parlak olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar