Kınalı Adamı, Büyük Adamı ?

Arkadaşlar hafta içi adalara denize gitmeyi planlıyorum ama uzun zamandır adalara gitmedim neresi daha güzel bilmiyorum kınalımı büyükadamı bu konuda sizin fikrinizi alamak istedim

Umtglsr teşekkürler arkadaşım sende olmadan bu konuyu boşuna açmış olacaktım inanki sağol

65 kişi bakmış 1 kişi yorum yazmış demekki herkes benim gibi uzun zamandır adalara denize gitmiyor olsa gerek :S : )

65 kişi bakmış 1 kişi yorum yazmış demekki herkes benim gibi uzun zamandır adalara denize gitmiyor olsa gerek :S : )

Ondan değil, kınalı adamla büyük adamı ne yapacaksın anlayamadık. Adam kınalı olabilir, iri yarı olabilir, ne çeşit fentezin varsa senin bileceğin iş.

Ha bir de, soru eki "mi" ayrı yazılır.

Adalarda denize girmek tamamen o gunku akıntı ve ruzgarın durumuna gore degısır.

Yanlıs hatirlamiyor isem Adalar arasi vapur seferleri ucretsiz idi. Kinaliyi dene baktin deniz pis hemen o yonun 180 C guneyindeki bir koyu olan diger bir adayi dene:)

Senin bulundugun koya pislik tasiyan ruzgar ters yondeki koyu o anda temizliyor olabilir.

Ondan değil, kınalı adamla büyük adamı ne yapacaksın anlayamadık. Adam kınalı olabilir, iri yarı olabilir, ne çeşit fentezin varsa senin bileceğin iş.

Ha bir de, soru eki "mi" ayrı yazılır.

Sanki içindeki bastırılmış duygulardan bahseder gibisin kendine dikkat et bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar