250liklerin bile geldiğinden emin olamıyorum artık
r:
250liklerin bile geldiğinden emin olamıyorum artıkr:
İstanbul içi pazartesi dağıtım yapılacak dediler.250 ler için
Arkadaşlar yeni kasa cbr kullananların ve kullanıcak olanların dikkatine..
Ben dahil tanıdığım 3 arkadaşım 4 kişi patlamış bulunmakta bu motorla..
Var bi keramet diyorum ve Daha dikkatli ve temkinli kullanmanızı önemle rica ediyorum..
Herkese kazasız belasız sürüşler..
geçen hafta bayiye gittim.250 lik bekleyen bir arkadaşın aracı iki hafta önce verilecekti hala gelmemiş.bence bu hafta büyük ihtimalle teslim ederler ama honda bu iş belli olmaz. Bende tüm parasını verdim.(125 siyah için bu arada üç renk dahamı güzel ne ?)250 nin bu kadar aksaması bizim araçların temmuz ilk haftada da teslim olmayacağı anlamına gelir bence.
6 temmuzda aracı teslim etmezlerse paramı geri isteyeceğim.Büyük ihtimalle temmuzda araçlara zam gelecek ve zaten vergi indirimi haziran sonunda bitiyor.Bu durumda araçların fiyatlarının yeni vergilerlendirmeye göre olacağı hondanın sitesinde yazıyor bide bu var bakalım ne olacak ?r::silent::farao:::angry2::::ranntign
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
cahilliğimizin kusuruna bakma patlatmış demek kaza yapmış demek mi ?
takip edemedim kaza demek istiyorsan hızdan mı oldu araç çok mu hızlı:cyclopsan
Temmuzun sonu mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Eminim.Önce marmadosta daha sonra sahil yolunda görmüştüm
İstanbul içi pazartesi dağıtım yapılacak dediler.250 ler için
haziranın sonunda dedilerr:
neresi dedi acaba dağıtım için
müşteri hizmetlerimi:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
ne kaldıki haziran sonuna şunun şurasında![]()
İmkanı mümkünatı yok 125ler bu ayın sonunda gelmez.en erken ama en erken 20 temmuz.Volkan cbr 250'ler için müşteri hizmetleriyle konuştum.Kesin olarak gelmiş Türkiye'ye.Bu hafta dağıtım yapılacak dediler
bu nasıl bi iştir ben anlamadım.nasıl beraber getiremiyorlar bu motoru.