Ankara'dan Selamlar

Selam Arkadaşlar,

Aranıza Ankara'dan katılmaktayım :) İsmim uğur. Özel bir üniversite'de Endüstri Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım.

Uzun zamandır motor almak istiyordum bu yaz planları uygulamaya geçiriyorum. Umarım en kısa sürede aranızdaki yerimi alabilirim.

Herkese Sevgiler, Saygılar :cat:

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

Teşekkür ederim. Pek çok forum kurdum yönettim, hala da yönetici olarak görev aldığım forumlar var. Bu ortama hiç yabancı değilim :) Kalıcı olacağıma inanıyorum :cherry: Bir de pek çok sorum olacak onları da ilgili konular altında yavaştan sormaya başlayacağım :)

Tekrar Teşekkürler:cat:

hosgeldin ugur motor sevdası baskadır baslayınca bırakamassın son kararınmı :cherry:

hosgeldınız =)) ankaraya bır motorcu daha kazandırdık dıye dusunuyorum :D

racing eksiği var ankarada, ilaç gibi oluyo sizin gibiler :p hoşgeldiniz :)

Hoşgeldiniz :) İlker arkadaşım sana katılmıyorum endurocu eksikliği var Ankara'da nereye baksak SS motor görüyoruz zaten :mrgreen:

ben hiçbirinize katılmıyorum cruiser eksikliği var bi wtp var bi ben varım bi poticocuk var bide neo var ha bide en son mukavemeth geldi. En kısa zamanda bi cruiser alıp aramıza katılman dileğiyle =)

bide endurocu gelseydi bee!
neyse sağlık olsun, allah başka dert vermesin :)
hoşgelmişsin :rendeer:

bak bugün bi buluşma olacak gibi gel istersen ankara topacında yazıyo oku orayı :cat:

bak bugün bi buluşma olacak gibi gel istersen ankara topacında yazıyo oku orayı :cat:

Üstat dün işler çok yoğundu Topic'te okumuştum ama sizin mesajı kaçırmışım gözden :( Temmuz gibi işlerim bitiyor ondan sonra ilk buluşmaya dahil olmaya çalışacağım :) Teşekkür ediyorum ilginiz için ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar