slm ben izmirden kerem

öncelikle herkeze merhaba;
ben izmir den kerem fz6 fazer kullanıyorum.eşimde en az benim kadar motora tutkun diyebilirim.
temmuz ayında yıllık iznimizde fethiye ye kadar fazerimizle yola çıkmayı düşünüyoruz:) öyle otel falan filan düşünmüyoruz cadırda kalmayı istiyoruz
daha önce bu güzergahta yol yapan arkadaşlar güzergah ve kalacak yer hakkında beni bilgilendirirlerse cok sevinirim.
herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim... saygılar

merhaba Kerem subaymısın?belki akraba çıkarız diye sordum:p
size şimdiden hayırlı yolculuklar...

çok teşekkür ederim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

merhaba Kerem subaymısın?belki akraba çıkarız diye sordum:p
size şimdiden hayırlı yolculuklar...

:mrgreen: slm yok subay değil bankacıyım benn:pr:

yolculuk için hiçbir güzergah kalacak yer falan bakmadım.kafamıza göre yol yapmak istiyoruz:queen:

ama bu konuda tecrübesi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum:rendeer:

kerem hoş geldin

muglayı geçtikten sonra yaklaşık 30 km. Akyaka köyüne gir özellikle orman kampına yüzme de varsa denizi derindir, bence başka yere gitmezsin, gezme dışında... Sakar gecidini inmeye başlıyorsun bir uyarı levhası görürsen kaçla çıktıysan onunla in, inişin bitimine yakın yerde sagda akyaka diye, sakın girmemezlik yapmayın...
http://denge35.tr.gg/G.oe.kova.htm

muglayı geçtikten sonra yaklaşık 30 km. Akyaka köyüne gir özellikle orman kampına yüzme de varsa denizi derindir, bence başka yere gitmezsin, gezme dışında... Sakar gecidini inmeye başlıyorsun bir uyarı levhası görürsen kaçla çıktıysan onunla in, inişin bitimine yakın yerde sagda akyaka diye, sakın girmemezlik yapmayın...
http://denge35.tr.gg/G.oe.kova.htm

:cat::cat::cat: paylaşım için çok teşekkürlerrrr

hoşgeldiniz.....

çok teşekkür ederimm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------

Hoşgeldin Kerem iyi forumlar kazasız belasız....

teşekkürler oğuzhan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 ----------

Şimdiden Kazasız belasız Yolculuklar ..

Bu Arada Hoş geldiniz :)

teşekkürler:)

bu hafta hiç motora binemedim kanımm fena kaynıyoo:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar