Gece xenon far+bi-xenon mercek'li kt

xenon - bi xenon arasında fark varmıdır ? bu sekılde daha oncedende gormustumde ?

keşke sorumada cvp verseydın = ) ben kendı mct me xenon aldım takdım ama bır kac yerde bi-xenon seklınde gordum bununda sebebını merak edıyordumm. ama aradan uzun zaman gecdı olece unutmustum bugun sende bı-xenon dıyınce yenıden dustu aklıma sorayım dedım =))) bu ( bi ) kısmının her hangı bır farkı varmı ?

tabiki fark var.xenon far sadece kısa fardır/bi-xenon far ise merceğin içindeki bir kulakcık vasıtasıyla kısa -uzun çalışabilmekte.normal farlara oranla daha hızlı selektör yapabilmekte.
çünkü bütünişlem tek ampülle ouyor.uzun yaparsan merceğin içindeki kol kalkıyor ve hızlı bir şekilde selektör yapılabiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xenon - bi xenon arasında fark varmıdır ? bu sekılde daha oncedende gormustumde ?

Bi-xenon hem uzun hem kısa farların xenon olması oluyor. Bu da xenon merceğindeki bir motor tarafından sağlanıyor. Motor merceğin içindeki perdeyi indirdiğinde aydınlatma yüksekliği artıyor.

hmm o zaman benımde farım bı-xenon cunkı h4 - 3 almıstım yanı uzun - kısalar xenon seklınde. uzun kısa yaparken tak tuk seklınde ses gelıyor bende bu bi nın anlamını merak edıyordum bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederım sagolasın .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

Bi-xenon hem uzun hem kısa farların xenon olması oluyor. Bu da xenon merceğindeki bir motor tarafından sağlanıyor. Motor merceğin içindeki perdeyi indirdiğinde aydınlatma yüksekliği artıyor.

sagolasın slayer sanada ayrıca tesekkur ederım. dedıgım gıbı motoruma xenon takdım ama bu xenon - bı exnon farkını bılmıyordum h4-3 yanı hem uzun hem kısa tek ampulde almıstım demekkı bunun adı bi-xenon oluyormus :queen: :queen: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmm o zaman benımde farım bı-xenon cunkı h4 - 3 almıstım yanı uzun - kısalar xenon seklınde. uzun kısa yaparken tak tuk seklınde ses gelıyor bende bu bi nın anlamını merak edıyordum bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederım sagolasın .

Senin farında mercek yok ama yine bi-xenon oluyor. Uzun kısa yapan motorlar ampul üzerinde. Benzer bir şey.

sahibinden.com'dan 2010 mercedes2ten çıkma aldım ben.kendim montajladım.

Senin farında mercek yok. Uzun kısa yapan motorlar ampul üzerinde. Benzer bir şey.

ewet bendekı merceklı degıl. sadece ampulun uzerınde uzun kısa seklınde ve motordan aldıgı kuvvetle sanırım uzun - kısa yanıyor ama bu konuda bılgım oldugu pekde soylenemez. ama cıddı anlamda ısıme yarıyor ve trafıkde fazlasıyla motor oldugunu hıssettırıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

sahibinden.com'dan 2010 mercedes2ten çıkma aldım ben.kendim montajladım.

anladım. bende gittigidiyordan alıp kendım takmıstım 3 grıslı fısı vardı sokup deneme yanılma yontemıyle uzun kısalarını bulup montelemıstım .

uzun farı çok etkili orjinal farını kimse iplemiyordu ama şuan tırlar bile bana selektör yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar