şimdi arkadaşlar çok çelişkılı ve abuk sabuk bilgiler lütfen yazmayı bırakın ben dün bizzat honda tr bölge müd.görüştüm.gemimiz 12 hazıran pazar gunu limana yanaşmış şuan gümrük işlemlerı yapılmaya başlandı en geç işlemler 17 hazıran cuma gunu bıter bızde 20 hazıranda bayılere ulastırrız denıldı.telf kapattıktan sonrada adana honda sucular bayımı aradım 15 hazıran çarşamba teslim denıldı en gec 20 hazıranda sıze teslim denıldı.sayılar konusundada herbayı kaçar adet yazdırmıs siparış ıse o sayı verılecek ekstra bır teslimat olmayacakmıs.sizden ricam lütfen daha sağ duyulu ve doğru bılgılerle ılk ağızdan hareket etmektir.saygılar.
imrendim valla :cherry:merak eden arkadaşlara bikaç foto. sırf resim çekmek için çıkardım.
![]()
![]()
![]()
hocam sizden ricam bu motoru performans olarak yzf r125 ile karşılaştırabilirmiyiz?
r125 128 kilo boş ağırlığı vardı sanırım 15 hp.arkadaşın dediğine göre 160 km/h yi görüyormuş(gerçi ben öyle bir bilgiye ulaşamadım hiç bir yerde).cbr 250 ye göre daha ekonomik olacak haliyle bu da önemli.zaten cbr da yok ortada yzf ye geçsem ne kaybederim diye sorayım en iyisi? 120 km/h seyir hızı çok mu r125 için?titreme sarsma yaparmı?deneme imkanımız olmadığı için insan karar veremiyor bi türlü.
bana bir mail gelmiş bugün mt den almış beyefendi adresimi
Hocam selamlar,
Adresini MT'den aldım, ben de üyeyim ama üyelik girişi yapmadan forumu takip ediyorum. Sana iyi bir haber vermek istedim; Honda Türkiye Lojistik bölümüyle 1 saat önce görüştüm ve geminin yanaştığını, cuma'ya kadar gümrük işlerini halledip sonrasında bayilere dağıtıma başlayacaklarını belirttiler. İstersen 0 262 648 87 00 numaralı telefonu arayıp operatörden motosiklet lojistik bölümünü isteyerek teyit edebilirsin. Ben de uzun zamandır CBR 250 R bekliyorum, hatta Konşuk Motor'un sözüne inanıp motorumu erkenden sattım, bayi mağduru oldum yani.
bende aradım hemen numarayı ama personel dağıldığından güvenlikle konuşabildim yarın yeniden arıyacağım..ama gelin görünkü benim bayim bana kesin birşey söliyemiyor sinrimi bozuyorlarr::cherry:
http://www.youtube.com/watch?v=en8_2SGzpqI
bu videodaki 0-100km hızlanması yokuş yukarı çıkarken. maksimum hızıda yokuş aşağıda görmüş 134km/s
arkadaşlar müşteri hizmetleri aradı motorlar ciddende türkiyede dağıtımı kaldı sadece:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
bu arada sıranızı biliyormusunuz
ben bayimde 2. sıradayım
umarım yeterli sayıda motor gelir
ayrıca japonyada yedek parça üretimi konusunda sıkıntı varmış
ondan motor sayısı az baya...
varmı hiç 6.sıralarda filan olan
ayrıca şimdi bu motorlar Türkiyeye girdiğine göre ötv %8 den hesaplanıcak bir zamlanma olmadan kazasız belasız alalam motorları....
beklememize değiyor snırım:queen:
Bidaha m.hizmetleri ile konuşacak olursan cbr 125 içinde aynı şeyler geçerlimiymiş sorarmısın :silent:
sorarım ama direk bayiye sorun bayiler bilgilendirilmiş![]()