[Karabük - MT]

merhaba arkadaşlar bende bugun katıldım aranıza. bu gun mct aldım :) her türlü tura filan katılırım :) siz ayarlayn ben gelirim seve seve

Yuh be, abicim enson mesaj 2010 da, atılmış, Karabük'te hayat yok demek ki? ;)

Abi gelin tabi sizden bikaç gün sonra Ekmel abide gelir beraber gezeriz balık felan tutarız eflani gölü kurumadıysa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar karabük beşbin evlere bir motosiklet servisi açmayı düşünüyorum bu konuda görüşleriniz nedir? ordaki motosikletçi kitlesi nasılsır bu konuda bana görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler:rendeer:

uğraşırım diyosan aç bizzat ben ve benim çevrem geliriz yani hiç memnun değiliz bizim ordaki servislerden.

Beşbinevlede hiçbir hareket olmaz Motosiklet sayısıda oldukça az ve motosiklet servisi 5 yer var çok iyi bir servis olursanız eğer çevre ilden gelenler olursa anca masrafınızı karşılayabilrisiniz allah yardımcınız olsun yinede.

arkadaşlar karabük beşbin evlere bir motosiklet servisi açmayı düşünüyorum bu konuda görüşleriniz nedir? ordaki motosikletçi kitlesi nasılsır bu konuda bana görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler:rendeer:

beşbinevler veya başka bir semt olması önemli değil, sonuçta mesafeler yakın. ama Karabükte motosiklet sayısı kaç tane 3-5 tane. çin markalarına yönelik olacaksa servis zaten bi dünya var.

Bizim Karabükte Bi dünya Motosikletli sürücü görüyorum. Hiç Birimi burada değil ya. Honda Cbr125R 34FC1772 Görürseniz kesin önümü tanışalım kaynaşalım.

Karabük mt de varmış da benim haberim yokmuş.Herkese iyi akşamlar.Karabükteki arkadaşlarla tanışmak gerek..

Olmaz Mı Numan :) Karabük Toplulğu var işte :) Sonunda 1 sene sonra önümü kestin ya Helal olsun sana :)

Emeğin başkenti Zonguldak'tan , Çeliğin başkenti Karabük'e selamlar... Zonguldak'tan mini mini ybr'mle emrinize amadeyim 2 teker dostları :cat:

sevgili Karabük mt üyeleri Bolu mt olarak 19 mayıs Pazartesi günü safranbolu gezisi düzenlemeyi planladık. orada sizlerle buluşup tanışmayı isteriz.

Merhabalar arkadaşlar Safranbolu Devlet Hastanesi yanı ezgi sitesi d blok altına Müze Kent Motsiklet Kulubunu actık tüm motosiklet sever atkadaşları bekleriz ticari bir kuruluş degiliz sadece motorsiklet severleri bir araya toplamak ve guvenli sürüş ve kullanımına yonelikdir amacımız
ileetişim celil özdemir 0506 297 74 96

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar