Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

en guzel rengi turuncu diye gittim turuncu aldim pisman degildim bu motoru gorene kadar yurtdisinda parcalar ucuz hersey var burda onlari yaptirmaya kalksn iyi para tutar ama koltuk dosemelerinden bende yaptiricam bilen varmi nerde yapildigini buarada bugun orjinal egzosu kaldirima surttum yolda giderken gri egsoz korulmaligi bayagi ciizldi orjinali nekadardir acaba bilen varmi

Merhaba

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve sıcağı sıcağına merhaba demek istedim.

Henüz bir motorum yok hayatımda 2 kez scooter kullandım ehliyetimde yok ama ehliyet almayı bir motor sahibi olmayı çok istiyorum, Honda CBR 125 R çok hoşuma gidiyor zaten bu siteyide bu motorla ilgili bilgileri araştırırken buldum.

Şuan ben Fethiyede tatildeyim Fethiyede Honda Kıvrak Motor var bugün CBR'yi görmek için gittim (yenisini) bayideki görevli bana temmuz ortasında geleceğini söyledi belki sizin için kötü bir haber ama paylaşmak istedim, kıvrak motorda gördüğüm kadarıyla ciddi bir bayi ve fethiyede tek siz kendi illerinizdeki bayileri iyice sıkıştırın derim ben formda okuduklarım kadarıyla bayilerin biraz oyalama politikası uyguladıkları gibi geliyor.

Bu arada bayideki görevliye sordum motor kullanmaya yeni başlıyacağımı vitesli motor kullanmak istediğimi ve CBR 125 R'nin uygunluğunu sordum adam bana sen bir scooter al dedi :))) CBR 125 R seni aşar demek istedi sanırım :)) hayal kırıklığına uğradım ama söyleminde haklıydı önce dengeyi öğrenin iyice alıştıktan sonra vitesliye geçin dedi ve bir örnek verdi, bir müşterileri CBF 150 aldıktan bayiden çıktıktan 15 dakika sonra kaza yapmış meğer adamda fazla vitesli kullanmamış.

Fakat bende başlamışken vitesliyle başlamak istiyorum neyse daha ilk mesajda bu kadar geveze olmayalım.

Herkese Kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve sıcağı sıcağına merhaba demek istedim.

Henüz bir motorum yok hayatımda 2 kez scooter kullandım ehliyetimde yok ama ehliyet almayı bir motor sahibi olmayı çok istiyorum, Honda CBR 125 R çok hoşuma gidiyor zaten bu siteyide bu motorla ilgili bilgileri araştırırken buldum.

Şuan ben Fethiyede tatildeyim Fethiyede Honda Kıvrak Motor var bugün CBR'yi görmek için gittim (yenisini) bayideki görevli bana temmuz ortasında geleceğini söyledi belki sizin için kötü bir haber ama paylaşmak istedim, kıvrak motorda gördüğüm kadarıyla ciddi bir bayi ve fethiyede tek siz kendi illerinizdeki bayileri iyice sıkıştırın derim ben formda okuduklarım kadarıyla bayilerin biraz oyalama politikası uyguladıkları gibi geliyor.

Bu arada bayideki görevliye sordum motor kullanmaya yeni başlıyacağımı vitesli motor kullanmak istediğimi ve CBR 125 R'nin uygunluğunu sordum adam bana sen bir scooter al dedi :))) CBR 125 R seni aşar demek istedi sanırım :)) hayal kırıklığına uğradım ama söyleminde haklıydı önce dengeyi öğrenin iyice alıştıktan sonra vitesliye geçin dedi ve bir örnek verdi, bir müşterileri CBF 150 aldıktan bayiden çıktıktan 15 dakika sonra kaza yapmış meğer adamda fazla vitesli kullanmamış.

Fakat bende başlamışken vitesliyle başlamak istiyorum neyse daha ilk mesajda bu kadar geveze olmayalım.

Herkese Kolay gelsin

Öncelikle hoş geldin kardeşim.CBR 125 ile başlayabilirsin bence.Vitesli ile başlanmaz diye birşey yok.Hondanın eğitimini al.Sonra yavaş yavaş öğrenirsin hiçte sorun olmaz

Herkese Kolay gelsin

kardesim merhaba , fethiye de neredesin şimdi ? telefon numaranı bana özelden yollarsan cbr 125 yeni kasa ile turlarız :)

ben kıvrak motoru geçtikten sonra 3. ışıklardayım. cep telefonu dükkanı var , ilköğretim okulu karşısında. beklerim :)

herkese mrb larrr öncelikle.
ben de yeni katılanlardanım.

diğer arkadaşın dediği gibi ben de bu 125 cbr lara hastayım. yalnız vitesli hiç kullanmadım. yalnız nasıl kullanılacağına dair baya bilgi topladım sadece iş uygulamaya kaldı. ehliyete de yazıldım orada da vitesli kullanmayı öğreneceğiz muhakkak.
4-5 yıldır motorsiklet kullanıyorum ama düz vitesli. hem vitesli öğrenmek istiyorum hem de adam gibi bi motorsikletim olsun o da 125 cbr olsun istiyorum. yalnız sıfır alacak gücüm de yok. 2. el arıyorum.

yalnız bazıları farklı şeyler söylüyor. mesela; normal 125 ler repsollerden daha iyi. repsol işe yaramaz, parçaları hep çin diyorlar.doğru mu? bi yardımcı olursanız sevinirim.

bunları nasıl ayırt ederiz. nelere dikkat etmeliyiz.

selam arkadaşlar cbr 125 eski kasa lar için arka çanta aparatı alabileceğim bi yer biliyormusunuz

Sağol

kardesim merhaba , fethiye de neredesin şimdi ? telefon numaranı bana özelden yollarsan cbr 125 yeni kasa ile turlarız :)

ben kıvrak motoru geçtikten sonra 3. ışıklardayım. cep telefonu dükkanı var , ilköğretim okulu karşısında. beklerim :)

Teknoali jestin için teşekkür ederim Fethiyede sayılı günlerim kaldı ama yinede bir fırsatını bulursam yanına uğramaya çalışırım.

Sağlıacakla kal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Öncelikle hoş geldin kardeşim.CBR 125 ile başlayabilirsin bence.Vitesli ile başlanmaz diye birşey yok.Hondanın eğitimini al.Sonra yavaş yavaş öğrenirsin hiçte sorun olmaz
tım

Zippo's kardeşim desteğin için sağol, aslında bende öyle düşünüyorum belli yerlerde yavaş yavaş öğrenirim diye bakalım zaman neyi gösterecek önce ehliyet ve eğitim.

Honda'nın eğitimini araştırdım İstanbuldaymış, 320 TL yazıyordu ilk seviye Ankara'ya bir kaç güne döneceğim araştırma yaparım biraz kurslar ve eğitim yerleri için.

Selam arkadaslar motoruma performans egzos takcamda ne önerirsiniz.ne kadar etkiler motoru ses nasıl performans fılan

Arkadaşlar dün dudullu imesin yanında sola düştüm:( motorumun sol aynası kökünden kırıldı bu sinyal olunun filan değişmesi gerekicek muhtemelen. vites koluda eğildi vitesler zor geçiyor kurcalamadım en fazla 3 km yol gittim oda 1 ve 2. vitesle. Birde ön frene basınca boşluk oluştu ön tekerde. Motor şu an intercitynin otoparkında. en yakın nereye götürebilirim ne yapabilirim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar