Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ramazan abi farı yaptım ancak biraz çerçevesinde çirkinlik oldu sebebi ufakmış reno farı ondan eski şeyini kestim biçtim silikonladım sıcak silikon tabi oda far açılınca eriyor tekrar :D bir iki ayardan sonra olacak gibi bakalım şimdilik sonuç iyi aydınlatma açısından

resim isteriz resim....

resim isteriz resim....

abi motorun üstünde şuan çekemem ancak yarın sanayiye gene gidecez amcamla onun motoru götürecez az sorun varda gene çıkma flan çerçeve bulursam alacam motora göre amcam dedi bulur bakalım iyi birşey bulursam onu takacam o zaman atarım olmadı bunu yapınca merak etmeyin :D

merakla uydurmasyon işlerinin resimlerini bekliyorum.. . yaratıcı insanlarız ve üzerindeki fardan güzel olacağı kesin....

merakla uydurmasyon işlerinin resimlerini bekliyorum.. . yaratıcı insanlarız ve üzerindeki fardan güzel olacağı kesin....

evet abi adam ybr farın içine yan sanayisine 35 orjinaline 70 istiyor bu şekilde far içi mi alınır onun yerine kendimiz birşeyler planlayıp devam edecez malesef renoult 12 far tasını 12 tl ye aldım hemde 2 yıl garantili atacağım en kısa zamanda fotoları inş.

Gelin gelin abi senide beklerim yolun düşerse :)

Onuda Verdi..:)

Birader En turşu ybr'yi almışsın..Ondan Ybr gözünde bitmiş Senin motorda gerçekten turşuluk var gitmiyordu. :queen: 1 hafta ben kullansam açılıcaktı ama çocuk Zaten motora binmedi yatırdı...

Benim motora 3.750 lira teklif ediyorlar..Vermiyorum King ming kafama sokma..Valla 3 ybr var 3'ünü satarız..Senide alırız 4 kişi king almaya antepe gideriz..3 king bulmak zorunda kalırsın bize :queen: Yaz sonu araba alıcam kolay satılıcak motor lazım belki dylan alır 1-2 ay binerim Yazın..Motor' sevdasını iyice içimden atayım diye oda..:) Ama oda kolay satılmıyor ybr gibi..Ybr' nin gözünü seveyim ben..Yarın istesem satarım :p

len turşu bırak oğlum king le ne dylan ne ybr ne runner nede GP1 dinliyosun:) oğlum nasıl antalyalısınız len ybr devri kalmadı oğlum bırakın artık şu işleri.millet kastamonudan gaziantepten manisadan rx 135 king alıyor tükenmeden sizde alın..sermaye yapın len.ben şimdi hacizli veya plakasız king alacam sırf parça niyetine. 2 milyara alıp 5 milyara denkleştirecem parça parça satıp.:queen::queen: Hayatın draması varsa Tıp yolunun Rx 135 leri var oğlum:):queen::queen::queen:

len turşu bırak oğlum king le ne dylan ne ybr ne runner nede GP1 dinliyosun:) oğlum nasıl antalyalısınız len ybr devri kalmadı oğlum bırakın artık şu işleri.millet kastamonudan gaziantepten manisadan rx 135 king alıyor tükenmeden sizde alın..sermaye yapın len.ben şimdi hacizli veya plakasız king alacam sırf parça niyetine. 2 milyara alıp 5 milyara denkleştirecem parça parça satıp.:queen::queen: Hayatın draması varsa Tıp yolunun Rx 135 leri var oğlum:):queen::queen::queen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

ağa aman dikkat et başına bela alma........

service manual book

Arkadaşlar herkeze selamlar ybr nin service manual kitapçığını arıyorum eskıden bır sıteden ındırıyorduk fakat şimdi nedense site çalışmıyor hatırladıgım kadarı ıle pdf formatındaydı kitapçığa sahip olan arkadaş yardımcı olursa cok mutesekkır olucam saygılar.

O yüzden Hala 3.500 liraya motor satabiliyorum :queen: ybr bitmez antalyada merak etme..Enes kafama girmeye çalışma king aldırcan bana sonra satamıcam mk :queen: Dylan belki alabilirim oda 1-2 ay biner satarım..Yaz sonu araba alıcam motor geçiyo benden artık..

herkese selam,ybrmin siperlik camını söküp içini dışını temizleyeyim dedim,demez olaydım,camı sökerken dikkat etmedim,camın arkasında somun ve lastikli rondelalar varmış,plastik cam cıvatalarını sökünce hepsi arkaya düşmüş,camı geri takmak için kafa siperliğini de farı da söktüm.bu arada farın arkasını incelediğimde şaşırdım,far ayarı yok farın,yani far ayarlanamıyor

herkese selam,ybrmin siperlik camını söküp içini dışını temizleyeyim dedim,demez olaydım,camı sökerken dikkat etmedim,camın arkasında somun ve lastikli rondelalar varmış,plastik cam cıvatalarını sökünce hepsi arkaya düşmüş,camı geri takmak için kafa siperliğini de farı da söktüm.bu arada farın arkasını incelediğimde şaşırdım,far ayarı yok farın,yani far ayarlanamıyor

kardeş ayarı yoksa bile farı aşya yukarı oynatma yeri yok mu mesela yuvarlak farlılar gibi yuvarlak farlarda da yok biliyorsunuz ayar onları aşya yukarı oynatarak ayarlarsınız

olmaz olur mu iyi bak

Merhaba newceri ,
önceki sayfalarda YBR ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok içerikliydi, öncelikle teşekkürler.

verdiginiz arama linkinde ilk 4 linke tıkladım hepsi boş çıktı, ya paralı ya da link bozuk. özellikle 2010 YBR ESD için service manuale ihtiyacım var benim de.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

bu arada Yamaha 2010 YBR 125 ESD için uzun dönemli test yazısı yazmaya başladım blogumda. Kullandıkça update edeceğim. Linki ;

http://motosikletliyasam.wordpress....onem-yamaha-ybr-125-esd-kullanim-izlenimleri/

biraz forum canlansın benim motorun son hali karbon ybr :p
30052011001.jpg

By sternboy at 2011-06-11
30052011v.jpg

30052011006.jpg

30052011007.jpg

30052011003i.jpg

30052011010.jpg

30052011009.jpg

30052011009.jpg

30052011013.jpg

30052011012.jpg

Arkadaş bu karbonları nereden bulabiliriz avantaj ve dezavantajları nelerdir.Bu arada çoğu topik o parçam bozuldu,neden çalışmıyor muhabbetleriyle dönerken ybr efsanesi sayesinde günlük sohbetler yapabiliyoruz.

tabelacılarda reklamcılarda araç giydirme yapan yerlerde bulabilirsin ben metresini 30 tl ye aldım 100x127cm yarısı duruyo onlada depoyla ön çamurlugu kaplıcam. tek avantajı görsellik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar