halis aga açtı konuyu derin kayıplara karıştı
yokmu yeni bilgiler motor hakkında :mrgreen:
yokmu yeni bilgiler motor hakkında :mrgreen:
muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.
fırlayan bi parça var ayaklık mı o![]()
Yeniden gecmis olsun Halis usta...
la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki :queen:
Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli
Geçmiş olsun![]()
la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki :queen:
bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi
ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette :mrgreen: onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...
ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam :queen:
4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti
dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim :mrgreen:
ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam :queen:
4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti
dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim :mrgreen:
sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok
valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..![]()