Bmw BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://imageshack.us/photo/my-images/854/p3260978.jpg/

dostlar fotodaki yan çantaları satmak istiyorum,
özelliklerine gelince;
-alüminyum kaplamalı takım çantasıdır.
-yana ve üste çift açılımlıdır.
-stop lambası ve tesisatı.
-ilave kilit sistemi,
-givi monokey yan çanta bağlantıları ile uyumlu,yukarı doğru tek hareketle sökülüp takılabilmektedir.
-içinde 2 mm aluminyum desteği var,
-maliyeti 200 Tl yı geçmektedir,
-hasar görmemiştir.
-dostlara ikisini 150 Tl den vereceğim
satma sebebim,Givi Tracker çanta almaktır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,nihayet hayalimdeki motora ulaştım ve aranıza katıldım.Alalı birkaç gün oldu.alışmaya çalışıyorum ama zor olmayacak gibi.Kullanması çok zevkli.Tek zorluğu sürekli meraklı kişilerin motorla ilgili birşeyler sorması.

Arkadaşlar merhaba,nihayet hayalimdeki motora ulaştım ve aranıza katıldım.Alalı birkaç gün oldu.alışmaya çalışıyorum ama zor olmayacak gibi.Kullanması çok zevkli.Tek zorluğu sürekli meraklı kişilerin motorla ilgili birşeyler sorması.

güle güle kullanın.
kazasız belasız, keyifli sürüşler.
bir fotoğrafını eklemeniz mümkün mü?

Eyüp :cat:arkadaşım kazasız belasız şürüşler dilerim güle güle kulan.
benim motorruda çevremde çok ilgi ile izliyorlar bir yerde dursam satılıkmı nerden alabilirim gibi sorularla karşılaşıyorum.

Arkadaşım,sayfayı açmıyor,hata veriyor.Sadece resim ekleme yerini bulamıyorum.yukarıda birsürü ekleme ikonu var ama resim ekleme ikonu yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

Eyüp :cat:arkadaşım kazasız belasız şürüşler dilerim güle güle kulan.
benim motorruda çevremde çok ilgi ile izliyorlar bir yerde dursam satılıkmı nerden alabilirim gibi sorularla karşılaşıyorum.

Saffet kardeşim,iki yıl önce Mezitliye gelip sahilde otelde iki gün kalmıştım.Mersin ve Mezitli hoşuma gitmişti.Güzel memleketiniz var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

Bu sorum İstanbuldaki arkadaşlara.Motor giyim malzemeleri sadece istinye borusandamı satılıyor.Orası bana oldukça uzak.başka BMW mont,pantolon satan bir yer varmı?

ARKADAŞLAR İLK ÖNCE http://imageshack.us/ SİTESİNİ AÇIYORUZ.DAHA SONRA GÖZATA TIKLAYIP İSTEDİĞİMİZ RESMİ SEÇİP HOST İT DİYORUZ.

daha sonra resmin altındaki 1.linki kopyalayıp cevap yazma bölümüne kopyalıyoruz,konuyu aç veya cevabı gönder diyoruz.tebrikler resminiz eklendi!

..ufak bir kopyalama yaptım. forumlarda bu konuyla ilgili bilgi var.

ARKADAŞLAR İLK ÖNCE http://imageshack.us/ SİTESİNİ AÇIYORUZ.DAHA SONRA GÖZATA TIKLAYIP İSTEDİĞİMİZ RESMİ SEÇİP HOST İT DİYORUZ.

daha sonra resmin altındaki 1.linki kopyalayıp cevap yazma bölümüne kopyalıyoruz,konuyu aç veya cevabı gönder diyoruz.tebrikler resminiz eklendi!

..ufak bir kopyalama yaptım. forumlarda bu konuyla ilgili bilgi var.

Haklısın arkadaşım,forumda ilgili yeri bende buldum.Ama işyerimdeyim ve bu sayfayı maalesef açamıyorum.açamayanlar için başka bir adres daha verilmiş ama onuda açamıyorum.

Arkadaşım,sayfayı açmıyor,hata veriyor.Sadece resim ekleme yerini bulamıyorum.yukarıda birsürü ekleme ikonu var ama resim ekleme ikonu yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

Saffet kardeşim,iki yıl önce Mezitliye gelip sahilde otelde iki gün kalmıştım.Mersin ve Mezitli hoşuma gitmişti.Güzel memleketiniz var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

Bu sorum İstanbuldaki arkadaşlara.Motor giyim malzemeleri sadece istinye borusandamı satılıyor.Orası bana oldukça uzak.başka BMW mont,pantolon satan bir yer varmı?

Eyüp arkadaşım artık mersinde bir arkadaşın var kapısını Çalabileceğin Mersin. Mezitliye yine beklerim :rendeer:

Eyüp arkadaşım artık mersinde bir arkadaşın var kapısını Çalabileceğin Mersin. Mezitliye yine beklerim :rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşım.bir arkadaşımın anne ve babası Mezitli'de oturuyor.bayramda birlikte gitmeyi düşünüyorduk arabayla ve ailecek tabi.Gelirsem görüşürüz.

1-oksijen sensörü kirlenince o arızayı yapabilir,önemli bir şey değildir,bir süre sonra kendiliğinden düzelir,veya beklemek istemiyorsan oksijen sensörünü temizleyebilirsin.
2-Arka fren uzun yokuş inişlerinde boşalıyorsa ilk kontrol etmen disktir.Diski bağlayan somunlar gevşemişse disk fazla ısınır ve hidrolik görev yapmaz hale gelir ısınan bir parça yoksa hidrolik özelliğini kaybetmiş olabilir.
yine aynı şekilde balatalarında da ısınmaya sebeb olan bir problem var mı yok mu onu araştırmalısın.

Ustalar Merhabalar, Benim motorda düşük devier sorunu iyice arttı bazen devir düşünce stop ediyor , bir kaç kere aç kapa yapmam gerekiyor devri yakalayıp başlaması için , sizinde söyledeğiniz gibi oksijen sesnsöründen olduğunu tahmin ediyorum, yannız bu oksijen sonsörünü bulamdım bir türlü yerini ve neye benzediğini tam tarşf edeblecek var mı ?

yağ değişimi.

Arkadaşlar,motorum 2008 model F650GS.Yağ değişimi(bakım) kaçbin kilometrede bir oluyor.

Bizim ustamız mersinde serdar usta MOTORUMUZA bp 200 viskonsın 20/50 yağ koyor ve 3500.km degişimini yapıyor.yağ filitresi bir dolı-bir boş şeklinde
NOT:bu yağ 4000,den sonra degerini kaybediyor :cat:

Bu kilometre farkı konulan yağdanmı kaynaklanıyor?Yetkili serviste konulan yağ farklımı?

Bur-ka arkadaşım,bu kesin bilgi değilmi?

bu net ve kesin bilgidir teyit isterseniz borusanı arayıp sorabilirsiniz. yağ olarak castrol 10-40 kullanılır enduro model için sonra 3000 de 5000 de yağ değiştirmek zorunda kalırsınız debriyaj kaçırır subap sesi gelir vs.vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar