Çarptığı Motorcuyu bırakıp böyle kaçtı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin motosikletle çarpışma anı mobese kameralarına yansıdı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kimliği ve plakası kaçtığı için tespit edilemeyen sürücü için polis soruşturma başlattı. Motosiklet sürücüsü Gönen bir süre yerde bekledikten sonra çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, kavşakta bulunan mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.

Oynat

Ekli dosyalar

• carpipkacti.jpg
    carpipkacti.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 3,856
Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah belanı versin şerefsiz senin gibileri canı çıkana kadar dövmek lazım millet kurtulur

u donusu yapilmaz tabelasi var. kaza arabanin sucu + kaciyor birde... motorlu arkadasta daha dikkatli olmaliydi ama, ileride donus oldugu belli hiz kesse o arabanin yaptigi okuzlugu telafi edebilirdi. motorlu arkadasa acil sifalar.. arabali okuzude yakalarlar insallah.

bu adamı yakalayacaksın çok fazla acıtmadan sıra ile kolları bacakları kırıp olduğu yere bırakacaksın....

Fethiye gibi kucuk bir yerde o adamin yakalanmasi an meselesi. Adam neyine guvenerek kacmis ise artik. Kacmasa, tutuksuz yargilanabilir, ama kacinca kasten adam oldurmeye giriyor.

adam suçlu ama kavsaklara trafik lambasıda olsa fren yapınca duramıcak kadar süratli girmek büyük risk. Çarpışmada motosiklet sürücüsünün haklı olması bişey ifade etmiyor olan bize oluyor

ulan şerefsiz herif, madem yasak olan yerde u yapıyosun bi halt ediyosun bari bak ulan sağına soluna. niye insanların canını yakıyosun.. off yakalansa ne olacak? ufak bi cezayla yırtıcak otomobil sürücüsü.. Ama motorcunun ailesi arkadaşları falan verir heralde onun cezasını. bulunabilirse tabi.. keşke motorcu biraz yavaş girseymiş kavşağa.. Burası Türkiye. Trafiğe kapalı alan tabelası görsen bile, bi yerden bi burun çıkar diye dikkat edeceksin arkadaş. güven olmaz..

yine şahin tayfası. bu arabalardan uzak durmakta fayda var.
ayrıca ordaki vatandaşlarda gerizekalı. lan adam gidiyo kimse bakmıyo

Gördüğü caddeden geçenin plakasını okuyamayacaksa Mobesenin amacı ne? orda işi ne? Kaza görüntüsü yakalayıp ajanslara satıp gelir elde etmek mi?

HCl

Gördüğü caddeden geçenin plakasını okuyamayacaksa Mobesenin amacı ne? orda işi ne? Kaza görüntüsü yakalayıp ajanslara satıp gelir elde etmek mi?

Memlekette polisler hâlâ kuş isimlerine sahip arabalara binerken sen mobesede HD kamera istiyorsun :))

Ayrıca görüntüleri ajanslara satıp para alma gibi bir durum da yok.

O dediklerin avrupadaki ülkelerde oluyor

Ben motosiklet üstündeyken hep etrafımda gerçekleşen olaylara odaklanıyorum

aksi takdirde 13-14 takla atarak düşüyorum motordan :))

Çevre faktörleri daha etkili motor sürüşünde

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motorun ne olduğunu tam anlayamadım ama o mesafeden ve o hızla durabilirdi gibime geliyor. Biraz bile bile lades demiş gibi her iki tarafta. Kafayı ön yan cama vuruyor galiba ins ciddi biseyi yoktur..

Son düzenleme:
Motorun ne olduğunu tam anlayamadım ama o mesafeden ve o hızla durabilirdi gibime geliyor. Biraz bile bile lades demiş gibi her iki tarafta. Kafayı ön yan cama vuruyor galiba ins ciddi biseyi yoktur..

Doğru. Giden aracın önünden geçmeye çalışmak motorcular için büyük tehlike yavaşlayıp arkasından geçebilirdi o hala sağa yanaşıp önünden geçmek istiyor ayrıca durabilirdide araç sürücüsüde öküz yolu ona vermişler sanki dağa dar açıyla dönse sağdan boşluk kalır motorda çarpmazdı

Adi herif, hem suçlu hemde vurdumduymaz. İnşallah o kuş serisi arabanla parçalanırsın :pr:

O adamı Bulucan . Aynısını ona yapıcan .. Çarpıcan çarpıcan bırakıcan .. !!! :mad:

Kurallar ne derse desin, ışıklar hangi renk yanarsa yansın, 4 tekerliler her ne yaparsa yapsın dikkat etmesi gereken bizleriz malesef. forumdaki bir yazıda okumuştum kimdi unuttum. kaza sonrasında 2 kağıt çıkar ortaya . biri 8 de bilmem kaç suçlusun diye 4 tekerliye verilmek için, diğeri 2 tekerliye örtülmek için. lütfen dikkat arkadaşlar. kazada yaralanan arkadaşımıza acil şifalar, yakınlarına sabırlar dilerim.

Doğru. Giden aracın önünden geçmeye çalışmak motorcular için büyük tehlike yavaşlayıp arkasından geçebilirdi o hala sağa yanaşıp önünden geçmek istiyor ayrıca durabilirdide araç sürücüsüde öküz yolu ona vermişler sanki dağa dar açıyla dönse sağdan boşluk kalır motorda çarpmazdı

Orada EŞŞEK kadar "U" dönüşü yapılmaz tabelası var. Ne demek bu?
-- Yeşil yansa da U dönüşü yapamazsın, karşıdan gelen olabilir, Ayı gibi üstüne çıkabilirsin...
::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign
Ceza olarak o tabelayı adama monte etmek lazım!...

araba soforune

bu adamlara para cezası versenizde içeri atsanızda bunlar akıllanmaz. gider dövseniz adam haklı duruma çıkar gene akıllanmaz. buna daha çok gurur kırıcı rencide edici bir ceza vermek gerek. ben hakim olsam bu adama motorcunun yapması gereken bütün işleri yapması cezası verirdim. adam kurye ise sürücü kuryecilik yapacak maaşıda motorcu alacak. misal bu kafadan olan insanları böyle edep edersiniz. hapse atsanız adam en fazla 3 yıl yatar ç.ıkar. 3 yıl tatil yaptım der. bunlardan trafikte o kadar çok varki. ben onlara bırakıyorum yolu hayvanlıklarını göstersinler diye. kendim sakin sakin gidiyorum. kavşakta yavaşlamak kuralı vardır. ışık yeşil yansada son sürat kavşapa girilmez. ama tecrübesiz arkadaşlar kanı kaynayanlar yeşil yanıyor diye hızını kesmeden giriyor. motorcunun şahinin yapacağı manevrayı kestirebilmesi zor. adam karşıdan geliyor. birden u ya karar veriyor. sellektor bile yok. kavşaklara yavaş girelim arkadaşlar.
siizn görüş açınız dışından yaya çıkabilir, ayı çıkabilir,tofaş çıkabilir dikkatli olmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar