[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Öğümce Köyü, Mangal Etkinliği 05.06.2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buluşma yerinden önce avrupa yakasından beraber gelebileceğim birisi varmı?
g.o.p tan olabilir,bayrampaşadan olabilir .? yoksa ben orayı bulamam :)

Ben Levent'teyim. 9:30 gibi Levent'e gelebilirsen birlikte gideriz... Levent'te bildiğin herhangi bir yerde buluşabiliriz. BP olur, Shell olur, çarşı olur...

gelmeyi çok isterdim valla. benim su motoru adam gibi çalışsa gelirdim. ama daha kesintisiz 10 km gidebildiği görülmedi :) inşallah değiştirebilirsem bi etkinliğe bende gelmek isterim

Ben Levent'teyim. 9:30 gibi Levent'e gelebilirsen birlikte gideriz... Levent'te bildiğin herhangi bir yerde buluşabiliriz. BP olur, Shell olur, çarşı olur...

valla abi şöyle söyliyim ben doğru düzgün bilmiyorum.ben tabelaları takip ederk gelebileceğim bir yer varmı, haliç köprüsünü geçtikten sonrası için

Aaaaa valla kırıldım gözünüz açık gitmeyin diye fuara getirdim ya işte bi tane daha ne istiyonuz :cherry:
Hem burda bekar olanlar hiç birbirine dokundurmasın. Her hafta herkes sap :queen:
En iyisi evlileri dışlayıp kendi aramızda sap riders olalım :bounce:

herhafta herkes sap.... sapriders puhahaha :queen::queen::queen: bravo sercan :D

Bak yine dağıtmışsınız konuyu :) en iyisi artçılı binmektir motora, herkese tavsiye ederim :queen:

1- Pause + 1
2- BBelt
3- _engin_ + 3
4- Meyto + 2
5- gokhan yasdal - yasemin yasdal
6- inzell +-1
7- Markopaşa
8- kopan çocuk
9- emre_tnl
10-Motorkafa
11-GV650i
12-Sato87
13-Fiko
14-Seçkin
15-audioslave

1- Pause + 1
2- BBelt
3- _engin_ + 3
4- Meyto + 2
6- inzell +-1
7- Markopaşa
8- kopan çocuk
9- emre_tnl
10-Motorkafa
11-GV650i
12-Sato87
13-Fiko
14-Seçkin
15-audioslave
16-Kilitci+1

Ben de geliyorum arkadaşlar.

Avrupa yakasından gelen arkadaşlar varsa ben de zeytinburnundan katılabilirim.Motoru getirdik sonunda izmir'den :)

Herkese selamlar arkadaşlar,

MT İstanbul cruiser kullanıcıları olarak Öğümce Köyü'nde ( Beykoz, Polenezköy arasında) güzel bir yer olan Doğal Bahçe Piknik Alanı'nda bir mangal etkinliği düzenliyoruz.

Bizzat gittik gördük, tertemiz pırıl pırıl bir yer, çimlerin üzerinde küçük bir voleybol sahası var :)
Buradan Birkaç Resme Ulaşabilirsiniz;
http://www.panoramio.com/photo/37732943

Ayrıca mangal keyfi dediysek ister kendiniz yapın isterseniz pişirip masanıza getirsinler :)

Aldığımız fiyata göre şöyle bir menü mevcuttur, tabiki dileyen farklı şekilde isteyebilir;

1 Adet Kuzu Pirzola,
1 Adet Tavuk Pirzola,
3 Parça Kanat,
3 Parça Köfte,
Soğuk İçecek, Salata, bol miktarda çay,
25 TL Kişi Başı...

Bize Katılmak İsteyen Herkesi Aramızda Görmekten Mutluluk duyarız...

Yer : Doğal bahçe Piknik Alanı (Öğümce)
Tarih : 05.06.2011 Pazar
Saat : 10:00 Buluşma, 10:30 hareket
Buluşma Yeri: GARAJ http://maps.google.com/maps?q=40.96...0.966532,29.107611&spn=0.008555,0.019956&z=16

haydi beyler!... öğümce köyüne piknige gelmeyen kalmasın herkezi görmek tanışmak muhabbet etmek isteriz yarın saat 10:00'da görüşmek üzere......

1- Pause + 1
2- BBelt
3- _engin_ + 3
4- Meyto + 2
6- inzell +-1
7- Markopaşa
8- kopan çocuk
9- emre_tnl
10-Motorkafa
11-GV650i
12-Sato87
13-Fiko
14-Seçkin
15-audioslave
16-Kilitci+1

Ben de geliyorum arkadaşlar.

Kilitçi gelmene sevindim. Görüşürüz yarın.

tek kelimeyle benim için süperdi,grubu yavaşlatmak için biraz zorladım ama olduğu kadar :) yol arkadaşı olan gencer abimede teşekkür ederim.

Benim için sıkıntı yok. Zaten neden kaparlar plakayı onuda çözebilmiş değilim. Diğer arkadaşlar içinde sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Koy gitsin

Sizinle bir daha arkadan sürenin!.. :mrgreen:

En arkayı artık ben toparlamayacağım, sonra ben kayboluyorum.

Bir motorcu için en berbat durum sanırım köpek barınağının ortasına düşmektir. Kapıları açmışlar, 300 tane köpek yollarda. Hepsinin yüzünde aynı ifade: "nası sardık etrafını ama" ben de köprüyü geçene kadar hepsine sevgiyle bakıyorum, yarısı güler yüze gevşedi zaten. Kalan huysuzların dibinden de açtım gazı... Kısacası bir daha o yoldan geçenin! (Polonezköy Hayvan Barınağı)

En önden gazcı tayfanın başını çekeceğim bundan böyle... :bounce:

@kopan çocuk: abicim eline sağlık.

Sizinle bir daha arkadan sürenin!.. :mrgreen:

En arkayı artık ben toparlamayacağım, sonra ben kayboluyorum.

Bir motorcu için en berbat durum sanırım köpek barınağının ortasına düşmektir. Kapıları açmışlar, 300 tane köpek yollarda. Hepsinin yüzünde aynı ifade: "nası sardık etrafını ama" ben de köprüyü geçene kadar hepsine sevgiyle bakıyorum, yarısı güler yüze gevşedi zaten. Kalan huysuzların dibinden de açtım gazı... Kısacası bir daha o yoldan geçenin! (Polonezköy Hayvan Barınağı)

En önden gazcı tayfanın başını çekeceğim bundan böyle... :bounce:

@kopan çocuk: abicim eline sağlık.

:queen::queen::queen: güzel günde tşk herkese:p

çok güzel geziydi beeaaa, bi h.sonu da denize gidek ağva taraflarına :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar