SİZCE..Honda VT 750..Kawasaki VN 800..Yamaha DragStar 650..Suzuki VL 800..HANGİSİ???

Arkadaşlar Yaklaşık 1 hafta önce GV 250 mi sattım.Şimdi ise hangi motoru alacağıma bir türlü karar veremedim.Sizin fikirleriniz benim için gerçekten çok önemli...Sizce hangisini almalıyım??Artıları eksileri nelerdir? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum???
1.Honda Shadow VT 750
2.Kawasaki VN 800 Vulcan
3.Yamaha DragStar 650
4.Suzuki VL 800 İntruder

tekil kullanacaksan
harley sportster tabi :D

artçı derdin varsa vn800, vl800 (ki aynı motor gibi) ya da honda shadow. servis, parça rahat olsun diyorsan honda.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

sportster zeki, çevik ve ahlaksızdır.
diğerlerinin tamamı içkisi kumarı olmayan efendi düzgün motorlardır.

vl 800 canavardır, dragstar ve hondanın sesi güzeldir. Yalnız dragstarın enjeksiyonlusunu bulabilirmisin bilmiyorum. Honda da abs var :)

Bugün bir tane DragStar buldum, motor çok güzel fakat bir iki arkadaşım der ki; şehir içinde fazla kullanacaksan hava soğutmalı olduğundan DragStar ı tercih etme.Sizce de aynı mı acaba? Şu ana kadar hiçbir DragStar dan hararet sorunu duymamış olmama rağmen bu da aklımı karıştırdı açıkçası.Siz ne dersiniz?

hiçbirini kullanmadım ama çok araştırdım bi ara cruiser da devam etmek istiyodum..

vl 800 görsel olarak çok güzel performansı da tatmin edici... shadow da onun gibi sadece görsel olarak bence vl800 daha güzel bence... vn800 in torkunu çok övüyolar, performans olarak tatmin ediciymiş.. dragstar da çok güzel ama bunlardan sonra geldiğini düşünüyorum.. sanırım biraz ısınma sorunu var diye duymuştum ancak tabi sahipleri daha iyi bilgi verebilir...

dragstar kolay hararet yapmaz,arka silindirin çok ısınıp sorun çıkarttıgıda tamamen şehir efsanesidir. eğer 30 km hıza çıkabiliyorsanız mümkün değil ki hararet yapsın. max. torkunu düşük devirde verdiği için.. zaten japonlar okadar salak mı sizce? bu arada bu max tork düşük devir olayından dolayı bu dragstar 650 ler benim 250R ile aynı yakıyor =) ekonomikte yani.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:24 ----------

bu arada dragstar custom a daha yatkındır ve belden yaylı olması da çok güzel bi detay bence..

Çok teşekkürler arkadaşlar...Aslında kafamda bayağı birşeyler oluşmaya başladı.Şimdi size başka bir sorum daha var.Büyük ihtimal VL 800 alacağım.Ama şu konu hakkında ne dersiniz? Şu an sezonun tam başlangıcı yada ortasındayız..Fiyatlar şişmiş durumda mı sizce?Şu an an 15.000 TL.ye alabiliyorum motoru.Bu fiyat Eylül Ekim aylarında düşer mi? Eğer düşerce sizce yaz boyu motorsuz kalmaya değer mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu adı geçen motorların tümü için konu baslığı var
bence üşenmeyin girin okuyun hepsini kararı kendiniz verin
bu şekilde yanılacagınız kesin
herkes duyduğuma göre,
hayalimdeki motor
falan filan diyecek ve kafanızı karıştıracaktır.
görüş ve tavsiye beklemekle olmaz bence bu iş yanılırsınız
görüşünüzü kendiniz araştırıp bulun

Üretimi devam eden,parça sıkıntısı olmayan,frenlemede başarılı olanı seçin desem tüm alternatifleri birkez daha masaya yatırırsınız da vardığınız sonucu yazarsanız hepimizin kazanımları artar :bounce:

Başlığı hortalacağım belki ama forumumuzda çok değerli chopper kullanıcıları var ve bende ikinci motor olarak ikinci el bir motor alacağımdan ve de almayı düşünenler içinde sadece bu sınıftaki motorları kullanan arkadaşların kullandıkları motorlar ile alakalı pozitif yada negatif olarak tecrübelerini paylaşmaları bizler içinde aydınlatıcı olacaktır.Modeller her sene eskiyor parça ve servis konularında da bilgi paylaşırsanız sevinriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar