- Konu Yazar
Arkadaşlar malumunuz forumda siyaset yazmak yasak...bu hususta bende zaten rahatsızım...TC deki tüm partilerin uyduruk olduğunu düşündüğüm için şu bu partinin goygoycularına hiç hazetmedim...halka hizmet vardır sadece bunu bilirim...neyse sadede gelelim...geçen seçimlerde bazı büyük anket şirketlerinin nokta atışlarıyla oylama sonuclarını tahmin ettiklerini farkettim...
Olayı sadece matematiksel olarak düşünelim...bu seçimde hangi parti yüzde kaç oy alır...mesajlarınıza sadece rakam ve parti adı olursa sevinirim...seçimden sonra bakarız kim ne derece nabız tutmuş...
maksat muhabbet olsun...
Yöneticilerden ricam siyasi polemik ve mesajlara izin vermemesi...:cat:
ben ilk tahmini yapayım...öncelikle en son seçimlerde 2007 deki oy dağılımına bakalım...

bence...
AKP % 41
CHP % 26
MHP % 11
yorum yapmadan sadece tahminde bulundum sizde bu topicin mundar olmaması için detaylara girmeden yazınız...sadece oran tahmini...
Olayı sadece matematiksel olarak düşünelim...bu seçimde hangi parti yüzde kaç oy alır...mesajlarınıza sadece rakam ve parti adı olursa sevinirim...seçimden sonra bakarız kim ne derece nabız tutmuş...
Yöneticilerden ricam siyasi polemik ve mesajlara izin vermemesi...:cat:
ben ilk tahmini yapayım...öncelikle en son seçimlerde 2007 deki oy dağılımına bakalım...

bence...
AKP % 41
CHP % 26
MHP % 11
yorum yapmadan sadece tahminde bulundum sizde bu topicin mundar olmaması için detaylara girmeden yazınız...sadece oran tahmini...