AsyaMotor AS150T Shark için modifiye önerileriniz ?

001.jpg

Merhabalar,

arkadaşlar geçenlerde karne hediyesi misali bana sormadan AS150T-SHARK modeli bir motorsiklet almış babam yukarıdaki resimdekinden. :cherry:

Yanlız şöyle birşey var, antalya merkezde oturuyoruz ve lisede öğrenci olduğum için böyle bir motorla takılmak istemiyorum. Neden diye sorarsanız millette modifiyeli beat, ybr , runner vs. bende bu; onları gördükçe psikolojim bozuluyor :pr::cherry:

Sizden isteğim şudur şimdi, acaba ben bu motorsiklete çok pahalı olmayacak cinsten ne gibi aksesuarlar ekleyip değiştirebilrim ?

Yasak olan parçalar sorun olmaz hani, onlar konusundada yardımcı olursanız sevinirim. neon, yanıp sönen farlar vs. :D

Not: Öğrenciyim, fazla uçmayalım ayrıca benim motorun renk'i siyah-kırmızı.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer. :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En güzeli orjinali. Bence bozma. Modifiye yapsan da çinli çinlidir. Bu motora yapacağın her türlü modifiye apaçiliğe kaçar. Bence motor güzel. Kazasız belasız kullan inş. :rendeer:

En güzeli orjinali. Bence bozma. Modifiye yapsan da çinli çinlidir. Bu motora yapacağın her türlü modifiye apaçiliğe kaçar. Bence motor güzel. Kazasız belasız kullan inş. :rendeer:

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. :rendeer:

Xenon far :mrgreen:
Egzost :mrgreen:

Farı taktırmayı düşünüyorum, egsoz konusunda bilgi verirmisin acaba ? Ses konusunda bi ilerleme olurmu, kaça patlar veya önerebileceğin marka varmı ?

benimki sadece bir öneriydi ama bu arkadasa sonuna kadar katılıyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar