[Van - MT]

Merhaba Otopsici;
Van'dan Tekirdağ'a kadar gittim, motoru orda bıraktım, kışın burda kullanamıyordum, orda ev aldım, boş duracağına satayım dedim, kısmet olursa bu yaz emekliliği düşünüyorum, inşallah o zaman bir dragstar falan düşünüyorum. Hayırlısı, ama 2 teker insanın ruhunda varsa bunu içinden asla atamıyor.
Hocam, kusura bakmayın ayın 3'ünde yazdığınızı görmemişim. Saygılar...

olurmu abi öyle şey asıl sen kusura bakma buralarda ilgilenemedik seninle gerçi iş dolayısıyla kendimlede ilgilenemiyorum ama ev alman iyi olmuş ev çok önemli be hocam çok iyi yapmışsın Allah güle güle hayırlısıyla oturmanı nasip etsin

olurmu abi öyle şey asıl sen kusura bakma buralarda ilgilenemedik seninle gerçi iş dolayısıyla kendimlede ilgilenemiyorum ama ev alman iyi olmuş ev çok önemli be hocam çok iyi yapmışsın Allah güle güle hayırlısıyla oturmanı nasip etsin

Amin Hocam;
Allah olmayanlarada nasip etsin, bu gün Van'da idim, bir kaç motosikletçi hatta chopper gördüm, çok sevindim, Muradiye'ye göre Van'daki hava sıcaklığı bana yazın gelişini hatırlattı, bizde hala eksilerde...

Merhaba arkadaşlar. Yakında ben de inşallah ben de Hyosung gv 250 alıyorum. Sizlerle tanışmak isterim. Selametle...

İnşallah Tercan; Burdaki tek gv250 benimdi, sattım, inşallah diğeri de senin olur...

İnşallah, merak etmedim dersem yalan olur, ne motor olduğunu söylerseniz biz de öğrenmiş oluruz...

yok benim honda değil kawasaki alacam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

34rj1b4.jpg

işte bundan düşünüyorum

Hepinize geçmiş olsun inşallah kaybınız yoktur haberi duyunca çok üzüldüm hele ki şu günlerde :pale:

İzmir MT olarak hepinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.İnşallah bir kaybınız yoktur.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Acınız acımızdır. Allah sabırlar ve kolaylıklar versin...

Allah hepinize yardımcı olsun, sabır versin. İnşallah kimsenin kaybı yoktur, kaybı olanlarada Allah'tan rahmet diliyorum...

Geçmiş olsun arkadaşlar...

Arkadaşlar,
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. Vefat edenlere Alah' tan rahmet, geride kalanlara sabır, hastalarınıza şifa dilerim.
Allah yardımcınız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar