Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende profosyonel makina var ama ardımdaki tutmak istemedi. n70 cep telefonuyla cektik. diyorum HD formatında çekelim ama kocaman olunca onu tutmak mesele...

ben tek çekmeyi düşünüyorum öyle bir durumda motorda bir yere sabitleyip öyle çekmeliyim :D o son hızda giderkenki sese hasta oluyorum sanki altımızdaki makine 125 değil :D

bayır aşşa vurup hız videosu çekmek mantıksız geliyor.fazla zorlamayın bence.11-11,5 devirlere çıkmışsın ali maşallah.nerde bu motorun kesicisii.daha 10 bin devir i geçmedim, kıyamadım daha doğrusu motora o vibrasyondan sonra :mrgreen:

Şaşırmadım ortada motor yok adamlar zam yapıyor, şimdide patlatırlar 100 lerce cbr yi bayilere....

bayır aşşa vurup hız videosu çekmek mantıksız geliyor.fazla zorlamayın bence.11-11,5 devirlere çıkmışsın ali maşallah.nerde bu motorun kesicisii.daha 10 bin devir i geçmedim, kıyamadım daha doğrusu motora o vibrasyondan sonra :mrgreen:

kesici 11.5 e gelince .. peki kesicinin zararı nedir ? yada niye koymuşlar acaba ? açıkcası ben kesicide bayağı takılıyorum gibi geliyor..

Motoru Beyaza Boyasam Sizce Nasıl Olur :)

Bu Arada Aldıgımdan Bu Yana 12.000 Km Yol Yapmısım :)

tEMMUZ 15 E kadar bu motor 6500 7000 olur zaten temmuz 15 de gelmez aralığa sarkar 2010 modeller çıkar iyice karamsarlaşmaya başladım

Bence sahibindende 7000'e cbr125 satan masum köylülerde zam yapsın:queen:

Eeee motorlar değerlendi dimi:cherry:

benim cabbar değilmi o :) kanka ben baktım senin facede sende fuara gitmişsin :) sınavına hazırlanıyormusun? bak senin otarafa geldiğimizde sınavın iyi geçmiş olsunki bizi moralli karşıla :D facede yeni resim ekledeim senide etiketledim bakarsın en iyi biz çıkmışız :bounce:

Baktım fotoğrafa güzel çıkmışız. Sınav şuan iyi gidiyor ygs'yi hallettim, lys'lerde de batırmazsam dokuz eylül makine müh. beni bekler.

Baktım fotoğrafa güzel çıkmışız. Sınav şuan iyi gidiyor ygs'yi hallettim, lys'lerde de batırmazsam dokuz eylül makine müh. beni bekler.

hadi hayırlısı kanka inşallah olur cbr bi mühendis yüzü görür :) bu yuvacık gezisi videolarından bi tanesindede çok güzel geçmişiz tam yanyana :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar