yuh be usta naptın xD
kontak açılınca çekilmiş resim :queen:
ya 2dk bi dalga geçemedik ya:queen: hemen cbr cılar saldırıyorsunuz kardeşim:mrgreen: aaa :mrgreen:
yuh be usta naptın xD
kontak açılınca çekilmiş resim :queen:
Hocam bumudur budur :queen: buda benim eski motor
Uploaded with ImageShack.us
evet budur :cherry: yenisi yolda herhalde![]()
Yolda yoldaArtık takılırız beraber yollarda benimki turuncu kısmetse
Bak benim işyerim gül sokakta Tulip Çiçekçilik beklerim bi çayımı içmeye..
Aklıma ne geldi bundan 1 ay önce filan sabah tam o ışıklarda beklerken işe giderken selam vermiştim almıştın sende hatırlarsın belki :mrgreen:
ya 2dk bi dalga geçemedik ya:queen: hemen cbr cılar saldırıyorsunuz kardeşim:mrgreen: aaa :mrgreen:

Valla katılıyorum isterse 100ü geçmesin yeterki göstergesi ninjanınkine benzemesin
Arkadaşlar bu motorların gecikme işi benim hayatımda ciddi sorunlar yaratmaya başladı.Hayatımda ilk defa tansiyonum düştü başım döndü yığılıp kaldım.Cidden harbi çok üzüldüm bugün ve günün sonunda patladım.Aile ısrarıyla gittim hastaneye tansiyon falan yerlerde:cherry:
Zippo naaptın yaSen böyleysen today 50 naapsın? Cbr125 diyon başka bişey demiyon onunda bi piskolojisi gururu var
sana bu güne kadar hizmet etti hakkını helal etmicek bu gidişle:salut:
Şaka bi yana bu beklemek ve belirsizlik insanı yıpratır yaw sinir bozucu. Kesin bişey söyleseler temmuz 1 falan insan yine oraya odaklar kendini doğru olduktan sonra..
turuncunun yeri ayrı) renkdaşız demek kardeşim.serviste öylesine bi sıktılar göz boyama amaçlı zincire yağı.bende jantlar pis pis dolaşıyorum.gerçi havalar da berbat bindiğim yok ama
![]()
Birde ben bunlara güvenerek motorumu sattım
Şimdi kaldıkmı motorsuz
Bileydim satmazdımr::cherry:
sezer karşıyakanın neresindesin :cherry:
bence topic ayrılmalı yeni ve eski cbr 125 olarak
jant parlatıcı satıyorlar çok kolay çıkartıyor sadece ilgilenmek lazım motorla
Arkadaşlar birde gördüğüm kadarıyla bir hız muhabbettidir gitmiş be cbr 125r 2011 in türkiyedeki ilk sahibi olara bu güne kadar toplam 3300 km yol aldım ve benim motor şu anda son hız olarak en son 150 km yaptı 170 yapar diyen arkadaşlara bir anlam veremiyorum şuan motoru eline geçmemiş bir çok arkadaş var yanlış bilgilendirirseniz motorlarını aldıklarında beklentilerini karşılamaz ben aldığımda bu 135 yapar dediler ama 150 yapınca çok mutlu oldum kimsenin hevesini kırmayalım. eğer varsa 170 yaparım ben diyen delikanlı sürerken videoya çekip paylaşsın
bence topic ayrılmalı yeni ve eski cbr 125 olarak