- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba. Edirne'de üniversite öğrencisiyim, her gün okula gidip gelmek sıkıcı ve zor oluyor. Önceleri araba almayı düşünüyordum fakat bütçe sıkıntısından vazgeçtim. Scooterlara da oldukça merakım var ama daha önceden sadece 1 kez kullandım, yani tecrübesizim bu konuda. Bu sene için değil fakat önümüzde ki sene için bir scooter/maxi scooter almayı düşünüyorum ancak Edirne kışın oldukça soğuk oluyor ama çok fazla yağış olmuyor. İkliminden dolayı biraz çekincelerim var.
Sizin önerileriniz doğrultusunda; soğuk kış aylarına dirençli, sağlam, az yakan, çok hız meraklısı değilim zaten yeniyim o yüzden fazla hız yapmayan, masrafsız, ee dışardan bakılınca da bir albenisi olan şöyle hoş bir scooter istiyorum. Maksimum vereceğim para 2.500 tl olur. Sıfır ya da 2. el farketmez. Teşekkürler.
Sizin önerileriniz doğrultusunda; soğuk kış aylarına dirençli, sağlam, az yakan, çok hız meraklısı değilim zaten yeniyim o yüzden fazla hız yapmayan, masrafsız, ee dışardan bakılınca da bir albenisi olan şöyle hoş bir scooter istiyorum. Maksimum vereceğim para 2.500 tl olur. Sıfır ya da 2. el farketmez. Teşekkürler.