arkadasımla 150 km yol gittik onun motoruyla ve şahsen bende sürdüm cok rahat geldi titreşim felanda hissetmedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 ----------
arkadasım o motorla 2 gunde 1200 km yaptı ve rahatsız deıgl tekte degil abisiyle beraber yaptılar , titreşimi sorun etmıyorum desem yerıdır cunku rodaj suresıne ve bakıma baglı o gerekırse parca degısımı yaparım babam eski motorculardan tamirattan iyi anlar oyle tamirci felan ugrasmam yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
Not : 22 yaşınadyım öğrenciyim , odamdan zamanımın %90 ı odamdan cıkmadan geçiyor , 7 bilgisayarım var online oyunlarda oyun paraları uretıp ticaretini yapıyorum , yattıgım yerden para kazanıyorum ve motorsikletle uzun yolu sevıyorum , simdi o motoru almayı ben kafama taktım B sınıfı ehlıyetım var a2 de yazılıyorum bi kaç gune o arada motor parası bırıkır
asıl motoru alma amacım : yazın stajım olucak 40 gun stajımın olacagı yere otobus gitmiyor Gümrük kapısı max 7 km uzagına araç var ordan sonra 7km yol yurumek yada otostop beklemek kalıyor o yuzden ve izmir ile aydına gitmek ıstıyorum olursa şanlıurfaya da

2 kısı olarak