Vay vay vay fotoğraflar bilgisayara yüklenip profil resmi bile yapılmış. Biz daha eve yeni geldikvideolar bekleniyo)
herşey süperdi tesekkurler...
fakat tek bir sorun gözüme carptı 40 cıvarı motoru ara sokaga sokmak pek hoş olmadı...
mevzu şu sanırım öndeki grup batı gişelerden sonra gitmiş...
geride kalan 40 civarı motor ara sokağa girdi adres soruldu...
grup başının bu hataya düşmemesi gerekirdi...
neyseki Allahtan kocaelınde okumam nedenıyle cevreyı bılıyorumda durumu toparladım yoksa ara sokaklarda onca motor rezıl olucaktık....Ama bi yandan iyi oldu ömrümde ilk defa onca motora liderlik yaptım 15 km civarıda olsa iyi bir tecrube oldu benim için
Herşey için tesekkurler...
videolar bekleniyo)
herşey süperdi tesekkurler...
fakat tek bir sorun gözüme carptı 40 cıvarı motoru ara sokaga sokmak pek hoş olmadı...
mevzu şu sanırım öndeki grup batı gişelerden sonra gitmiş...
geride kalan 40 civarı motor ara sokağa girdi adres soruldu...
grup başının bu hataya düşmemesi gerekirdi...
neyseki Allahtan kocaelınde okumam nedenıyle cevreyı bılıyorumda durumu toparladım yoksa ara sokaklarda onca motor rezıl olucaktık....Ama bi yandan iyi oldu ömrümde ilk defa onca motora liderlik yaptım 15 km civarıda olsa iyi bir tecrube oldu benim için
Herşey için tesekkurler...

madem biliyordun neden sormamıza engel olmadınki
biz orada yuvacığa değil,tekrar otobana çıkıp batı gişelerinden çıkan gruba dahil olmak istedik ama sorduğumuz kişi direk yuvacık yolunu gösterince geri döndük.
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler :rendeer:
resimleri yorumları buraya yapabilirsiniz
dönüş yolunda sanırım herkesten sonra yola çıktık ve hafif bi yağmur yağdı çok şükür kaza bela yaşamadan bitirdik :cat:
madem biliyordun neden sormamıza engel olmadınki
biz orada yuvacığa değil,tekrar otobana çıkıp batı gişelerinden çıkan gruba dahil olmak istedik ama sorduğumuz kişi direk yuvacık yolunu gösterince geri döndük.
şöyleki...
tam dondukten sonra dang etti:queen: dedim bunlar nereye gıdıyo sonra olaya mudahil oldum
zaten batı gişelerinden cıktık
tekrar neden otobana donucektıkkı??
ayrıca forumda doğudan çıkılcağı soylenıyodu kandıra gişelerinden batıdan neden gırdık orasıda ayrı bı merak konusu sahsım tarafından:bounce::silent:
Abi bizim önümüzde 20 motosiklet vardı. Furkan elini filan kaldırdı yanlış yere gidiyoruz diye ama takan olmadı tabi. Sonrasında diğer grup orada bekliyor diye düşündük.
Furkan dönüşte de bize önderlik ettin 15 km'den fazla sürdü önderliğin![]()
Tünay abi aklından kaska karşı kötü düşünceler geçmediğine eminim...:queen: :rendeer::rendeer::rendeer:
Kaskı yiyecektim yemekler geç gelseydi...o kask yüce abinin- siyahatmaca nın yeni kaskı ....:queen:
Kaskı yiyecektim yemekler geç gelseydi...o kask yüce abinin- siyahatmaca nın yeni kaskı ....:queen: