saolasın teşekkürler.
Secan yenimi kaza yaptın. Geçmiş olsun Kardeş.
saolasın teşekkürler.
sercan geçmiş olsun kardeşim yeni duydum.inşallah kısa zamanda toparlarsın :rendeer:
Kadınlar önümden sinyal vermeden geçtilermi yanlarına gidip kaskın vizörünü açıp allah ne verdiyse söylüyorum bu ara.inanın çok zoruma gidiyor sinyalsiz sürücüler..
saolasın çarşamba akşamı olduSecan yenimi kaza yaptın. Geçmiş olsun Kardeş.
bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.
Diğerlerinde hiç bunları yaşamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo
Bende senı arıycaktıım telefonumun ekranı patlamış numaralar fln gitti.
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Allah'tan heycanlanmadımda vurana kadar hızımı epeyce dusurdum.
Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat![]()
Sercan geçmiş olsun ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, basit bir şey zannetmiştim. Geziye gelememen kötü oldu gerçekten çok güzel geçti. Seni bayağı aradı gözlerim delicek adam arıyodum.:cherry:bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat![]()
Sercan geçmiş olsun ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, basit bir şey zannetmiştim. Geziye gelememen kötü oldu gerçekten çok güzel geçti. Seni bayağı aradı gözlerim delicek adam arıyodum.:cherry:
5000 tl kullanılmı 2010 cıbıra açıkçası veremem vermem
Ama sağolun yinede bi tek cevabı siz verdiniz
Geçmiş olsun sercan abi :rendeer:
Geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın aman dikkat bundan sonra daha fazla kaza duymak istemiyorum...bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
15-20 motorduk Bostancı sahilden buluşmuştuk.Allah'tan onlar yanımdaydı,motoru felan getirdiler hastanede beni görünce herkes şaşırdı o kazayı bu kadarla atlattığıma kötü patladım grçtnde şanslıydım dikkat etmek gerek korumalı bir pantolon şart
sana o parmaklarNe içtiniz la çimenlerde. Fotoğraflarda bir değişik zaten herkes parmak çıkartmış:mrgreen:
Geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın aman dikkat bundan sonra daha fazla kaza duymak istemiyorum...
15-20 motorduk Bostancı sahilden buluşmuştuk.Allah'tan onlar yanımdaydı,motoru felan getirdiler hastanede beni görünce herkes şaşırdı o kazayı bu kadarla atlattığıma kötü patladım grçtnde şanslıydım dikkat etmek gerek korumalı bir pantolon şart
büyük geçmiş olsun kardeşim .