- Konu Yazar
arkadaşlar iki gün önce motora benzin karıştı şüphesiyle yağı komple değiştirmiştim yağ filtresiyle beraber ama aynı sorun gene tekrarladı deli olacağım
r:
Motorum Kawasaki er-5 önceki hafta hiçbir sorun yoktu. daha sonra ogun balatıyı yaptırdığımda yedek depoya aldım benzinciye cektim motoru benzinimi doldurdum. daha sonra lanet sorun başladı 2. vites te 5000 6000 devirde geldiğimde birden devir kesiyor motor yığılıyor. yeniden gaz yeyip egzoz patlatıyor. korktum benzin mi karıştı die gittim direkman yagını değiştirdim dün
dünden beridir düzgün bir şekilde yolumu yaptım. sonra bu sefer bp den benzin aldım. sonra sınava girdim çıktım gene aynı sorun :queen:
Acaba pislikmi var içinde motorun
yoksa başka istasyonlardan benzin alıncamı böyle yapıyor anlamadım
bujilerden mi yoksa :salut:
ustama falan artık güvenmiyorum para tuzagı hepsi
şu sınav zamanı acayip strese soktu lütfen çözüm verin???
Motorum Kawasaki er-5 önceki hafta hiçbir sorun yoktu. daha sonra ogun balatıyı yaptırdığımda yedek depoya aldım benzinciye cektim motoru benzinimi doldurdum. daha sonra lanet sorun başladı 2. vites te 5000 6000 devirde geldiğimde birden devir kesiyor motor yığılıyor. yeniden gaz yeyip egzoz patlatıyor. korktum benzin mi karıştı die gittim direkman yagını değiştirdim dün
dünden beridir düzgün bir şekilde yolumu yaptım. sonra bu sefer bp den benzin aldım. sonra sınava girdim çıktım gene aynı sorun :queen:
Acaba pislikmi var içinde motorun
yoksa başka istasyonlardan benzin alıncamı böyle yapıyor anlamadım
bujilerden mi yoksa :salut:
ustama falan artık güvenmiyorum para tuzagı hepsi
şu sınav zamanı acayip strese soktu lütfen çözüm verin???