Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar dün cbr'ıma kavuştum
Gerçekten mükemmel bir duygu 2,5 aydır motoru bekliodum, 1 hafta da bayide sorun çıktı ama dün alabildim sonunda
Kasko yaptırmak istiyoruma arkadaşlar ama var mı tavsiye edebileceğiniz acenta ?

Hayırlı olsun kasko için Şahin Şair'i öneririm.
Motosikletlere özel kasko secenekleri var ve onlarda motor kullancısı derdinimizi iyi anlıyorlar.

Bende fiyat aldım yaptırıcam burdan.1350Tl Bnm ama cbr için o kadar cıkmaz 500 ila 700 lira arası bişey olur ama sakın aman paraya yazık deme cbr'ın parçaları el yakar

Birde anadolu sigorta var.

Fotoğraflarını bekliyoruz.:mrgreen:

Ben 2 mayısta verdim kaporamı dostum.daha 1 ay bile olmadı.sen benden önce vermedin mi ? benimki haziranda geliyorsa seninki nasıl temmuzda geliyor ? bence haziranda gelir

Nisan da vermiştim kaporayi sanırım 3. Hafta. Haziran partisi için. Genel bir gecikme oldugundan öyle yazdım inşallah Sarkmaz. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

eger konşuk motoru aradıysanız o siyah motor benim:cherry:

Hayırlı olsun güle güle bin. :cherry:

Nisan da vermiştim kaporayi sanırım 3. Hafta. Haziran partisi için. Genel bir gecikme oldugundan öyle yazdım inşallah Sarkmaz. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

Hayırlı olsun güle güle bin. :cherry:

Tüm bayiler en geç haziranın 15i diyor,inşallah gecikmez yoksa bu işin b.ku çıkar

Motosikletlere özel kasko secenekleri var ve onlarda motor kullancısı derdinimizi iyi anlıyorlar.

Bende fiyat aldım yaptırıcam burdan.1350Tl Bnm ama cbr için o kadar cıkmaz 500 ila 700 lira arası bişey olur ama sakın aman paraya yazık deme cbr'ın parçaları el yakar

Çok teşekkür ederim,
Ben de Anadolu Sigortayla konuştum 1000 lira fiyat çıkardılar ama, 2011 cbr 125'i bulamadılar başka bi motor seçtiler.
Kasko düşünüyorum kesinlikle ya gerçekten pahalı parçalar,
Bayinin dediğine göre tek tek parçaları toplayınca 28.000 ediomuş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------

Tüm bayiler en geç haziranın 15i diyor,inşallah gecikmez yoksa bu işin b.ku çıkar

Teşekkür ederim :)

evet beyler parcalar cok pahali yeni kasa on far sadece 1600 tl haberiniz olsun valla motoru parca parca satsan daha cok para ediyor

Sercan bende senden fotoğraflarını bekliyorum. 660 senin sevgine dayanamamış atmış kendini yerlere.
Geziye gelebilecek misin? Ciddi hasar yoktur inş.

Otosevere gidip meraba ben islam007 diyip senin motorumu alsam. :cherry:

neyyyy:queen:
kardeşim 2,5 ayı geçti.walla daha dayanamam artık.ben cıbırı alıyim,sen alana kadar gezeriz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------

haziran 15'den sonra şenlik olacak zaten burda :p

işallah kardeşim işallah :wiinkk:

Günaydın :)
Bu 2010 model cbr ler yani şunlar;

3428.jpg

Sıfır olarak showroom larda varmıdır varsada fiyatlar nedir

2011 alacaklara da şimdiden hayırlı olsun gelince topic canlanır umarım fotolarla :mrgreen:

Son düzenleme:
Evet Beyler zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışışız motorlarımız altımızda gezideyiz. Bu günleri konuşuruz o zaman.. Geriye bakıp güleriz.. :p

Evet Beyler zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışışız motorlarımız altımızda gezideyiz. Bu günleri konuşuruz o zaman.. Geriye bakıp güleriz.. :p

bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.

Diğerlerinde hiç bunları yaşamadım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Çok teşekkür ederim,
Ben de Anadolu Sigortayla konuştum 1000 lira fiyat çıkardılar ama, 2011 cbr 125'i bulamadılar başka bi motor seçtiler.
Kasko düşünüyorum kesinlikle ya gerçekten pahalı parçalar,
Bayinin dediğine göre tek tek parçaları toplayınca 28.000 ediomuş :)
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo :)
Sercan bende senden fotoğraflarını bekliyorum. 660 senin sevgine dayanamamış atmış kendini yerlere.
Geziye gelebilecek misin? Ciddi hasar yoktur inş.
Bende senı arıycaktıım telefonumun ekranı patlamış numaralar fln gitti.
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Allah'tan heycanlanmadımda vurana kadar hızımı epeyce dusurdum.

Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat :)

Son düzenleme:
bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.

Diğerlerinde hiç bunları yaşamadım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo :)

Bende senı arıycaktıım telefonumun ekranı patlamış numaralar fln gitti.

Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Allah'tan heycanlanmadımda vurana kadar hızımı epeyce dusurdum.

Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat :)

Geçmiş olsun kardeşim

sercan geçmiş olsun kardeşim yeni duydum.inşallah kısa zamanda toparlarsın :rendeer:
Kadınlar önümden sinyal vermeden geçtilermi yanlarına gidip kaskın vizörünü açıp allah ne verdiyse söylüyorum bu ara.inanın çok zoruma gidiyor sinyalsiz sürücüler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar