İstanbulun En Tehlikeli Caddesi (Bağdat Cd.)

Abi Cadde Sirke dönmüş yav...ben alışığım trafiğe ama kısa alanda dar paslaşmaları sevmiyorum...trafik dediğin düzenli bir şekilde yoğun olarak akar...burada kim kime dum duma...alışamadım yiğidim...:p

Doğru, haklısın.. Son yıllarda biraz çığrından çıktı tabii..

abi ben olması gereken yönden sana doğru geliyordum artçılı siyah xx ile ,
sendeki ifade süperdi , en ileriye ufka doğru bakan gözler , çatık kaşlar , atom karınca kaskının içinde sıkışmış yanaklar , sinirli bir halin vardı...

tırstım yanaşmadım :cherry:

geçen ben sana mı sordum yoksa finans bank nirede diye :queen: kızıltopraktayken

Mısır Kahireye gittim,otobanda sol şeride park edip aşağıdan bakkaldan ihtiyaç gideriyorlar.O yüzden bizim ülkemiz biraz daha medeni hahahaaa. :)

Süper bir yazı olmuş ve Bağdat caddesiyle sahil yolunu sık sık kullanan biri olarak bende tehlikenin farkındayım. Çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü cadde araçlar kadar insanlarında sağdan soldan çıkabileceği tehlikeli bir hal almaya başladı. Mesela ben en son geçen hafta kendini bilmez bir yayanın yola aniden atlamasıyla sert bir fren yaptım ve akabinde sağ aynayı yayaya istemeden de olsa vurdum:( iyiki ciddi bir şey olmadı...Azami dikkat diyorum...

Süper bir yazı olmuş ve Bağdat caddesiyle sahil yolunu sık sık kullanan biri olarak bende tehlikenin farkındayım. Çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü cadde araçlar kadar insanlarında sağdan soldan çıkabileceği tehlikeli bir hal almaya başladı. Mesela ben en son geçen hafta kendini bilmez bir yayanın yola aniden atlamasıyla sert bir fren yaptım ve akabinde sağ aynayı yayaya istemeden de olsa vurdum:( iyiki ciddi bir şey olmadı...Azami dikkat diyorum...

bu akşam eve dönerken GSXR siyah kısa kol tişörtlü bir elemanla Feneryolundan Kızıltoprağa kadara aralara derelere dalarak ilerledik...ben bu kadar risk almam...arkadaş bayağı yardırıyordu...o sen değildin dimi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar