Bulut hoşgeldin. Merakla resimleri bekliyoruz.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Arkadaşlar Herkese merhaba, yaklaşık 100 sayfa okudum bu konuyuzaten gönlüm bu motordan yanaydı simdi kesinleşti ninja 250r alacagım. Sahibinden.com da 2 adet uygun ilan var ama fazla motorsiklet yok , önerilerinizi bekliyorum.
Hadi banada bulalım bir ninja 250r bende katılayım aranızabirtek motoru deneyemedim 1.82 boyum var ama yamaha r 125 de rahat hissetmiştim bu ondanda iri sanırım sorun olmaz.
5500 kmde 2009 bi ninja buldum siyah renkte.motor kazalı ve 2 kere yan yatmış ama aksanda sorun yokmuş sadece boyayla tamirle halletmişler ben sahibinin yalancısıyım.7500 tl dio fiyat olarak pazarlık payıda var sanırsam..görüşlerinizi alabilirmiyim acaba
5500 kmde 2009 bi ninja buldum siyah renkte.motor kazalı ve 2 kere yan yatmış ama aksanda sorun yokmuş sadece boyayla tamirle halletmişler ben sahibinin yalancısıyım.7500 tl dio fiyat olarak pazarlık payıda var sanırsam..görüşlerinizi alabilirmiyim acaba
hmm anladım ama vazgeçtim ondan tanıdıklara baktırdım sorunluymus alma dediler.agustosa kadar bekleyip o zmna kadar para biriktirip 8 8500 9 civarı temiz bişi alsam iyi olucak sanırım en azından kafam rahat olur.