SYM Joyride evo200 Vs. Suzuki Burgman An 250

Merhaba. Keyifle kullandığım 2006 model SYM Joyride Evo200 bir motosikletim var. Biraz irice bir yapıya sahip olduğumdan ve genelde eşimle seyahat ettiğimden biraz daha büyük bir motosiklet düşünüyordum. Hafta sonları uğradığım bir tamir atölyesinde 1998 model Suzuki Burgman An 250 var. 40.000 civarında. Görünüş ve teknik olarak iyi durumda. Bu ikisini bir şekilde takas düşünüyorum. Sizin görüş ve önerileriniz ne yönde olur du ? ? ? Şu anki motosikletime nazaran iyi bir şeçim olabilir mi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

Acil yardınlarınızı bekliyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burgman'ın fiyatı nedir ?

Biraz konu dışı olacak ama şunu sormak istiyorum, sym den şikayetiniz var mı yada arıza çıkartıyor mu? cc olarak ufak gelmesi dışında herhangi bir sorun oldu mu merak ediyorum. Birde kaç km de şuan?
Teşekkürler

Allah rızası için cevap ver soundwave :queen: :queen:

SYM'nin hiç bir arızası ya da problemi yok. Hatta aldığımdan beri yolda hiç kalmadım. Ama dediğim gibi ufak geliyor. Burgman 4.000 Tl. Sym 20500 km de. Motor saat gibi, hiç bir tekleme yok. İki ya da tek kişi kedi gibi gidiyor ama dediğim gibi cüsseme ufak kerata...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-20500-km-de-saat-gibi-48020035/detay/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
O kadar eski japon alınmaz.Yedek parçasını bulamazsın elinde patlar.Sym evo200 gibi değerli bir motorunu çöpe atmış olursun.Ne kadar maddiyatın var bilmiyorum ama yapacağın en mantıklı şey sym'i satıp üzerine ekleyip başka bir taiwanlı olan kymco xciting250 almak.Xcitingin cüssesi seni tatmin edecektir.

şu burgman'ı al kardeşim... bence aklında kalmasın, senin gönlüne girmiş bir kere..

8 yaş daha büyük motoru 1 karış büyük diye mi alacaksın

bu arada senin joy bu paraysa benimki hediye tadında satılmış yav:salut:

O kadar eski japon alınmaz.Yedek parçasını bulamazsın elinde patlar.Sym evo200 gibi değerli bir motorunu çöpe atmış olursun.Ne kadar maddiyatın var bilmiyorum ama yapacağın en mantıklı şey sym'i satıp üzerine ekleyip başka bir taiwanlı olan kymco xciting250 almak.Xcitingin cüssesi seni tatmin edecektir.

ya inanmıyorum ya burayada el atmış gene kendi motorunu övmüş hu huuuu bak orada kymco lafı geciyo mu?:p neyse laftan anlamazki gene laf yetiştirir:queen:

Burgman'ın benim için ne gibi dez avantajları olabilir ? Yedek parça sorun olucak gibi görünmüyor. Zaten adam gibi kullanırsam her gün bir arıza çıkartıcağını da zannetmiyorum. Pazar gününe kadar vaktim var. Sizlerinin yorumu doğrultusunda ya elimdekiyle yetinicem, ya da eski meski bir Burgman alıcam...

Burgman 250 kullanıp ne gibi artı ve eksisi var, söyleyecek kimse yok mu ?

8 yaş daha büyük motoru 1 karış büyük diye mi alacaksın

bu arada senin joy bu paraysa benimki hediye tadında satılmış yav:salut:

konuyla alakası yok ama dogru soluosun walla bu joyride fln tutuldu ya nası fiyatları yuksek ha satılıo mu bu fiyatlardan o ayrı mesele benim de 2006 joyride'm vardı 2500e vermiştim ben 2 yıl once vermeseydim keşke vstormlar da aynı guzel motor dendi 2.eli uçuk

soundwave bence alma burgmanı burgman250 mi kaldı artık takas yapim derken daha cok zarara girersin

Eyvallah,,, sanırım vazgeçtim,,, elimdekiyle yetiniyim en iyisi. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Joyride dan vazgeçme. Kullandığım en rahat en kullanışlı en bi bagaj dolusu poşeti rahatlıkla yükleyebildiğim fiyat kalite oranı en yüksek motosiklet.. (scooter değil motosiklet buraya dikkat)
Keyfine bak. Uzat ayaklarını yoluna git. Çünki o lüksü hiçbirisinde bulamayacaksın tadını çıkar. Birde Sakın son hıza takılma 20 km daha hızlı gitmek için yakacağın benzine değmez.
Ayrıca kymco ve sym nin yedek parça fiyatları arasında minimum 2 kat fark vardır.

Son düzenleme:
Joyride dan vazgeçme. Kullandığım en rahat en kullanışlı en bi bagaj dolusu poşeti rahatlıkla yükleyebildiğim fiyat kalite oranı en yüksek motosiklet.. (scooter değil motosiklet buraya dikkat)
Keyfine bak. Uzat ayaklarını yoluna git. Çünki o lüksü hiçbirisinde bulamayacaksın tadını çıkar. Birde Sakın son hıza takılma 20 km daha hızlı gitmek için yakacağın benzine değmez.
Ayrıca kymco ve sym nin yedek parça fiyatları arasında minimum 2 kat fark vardır.

Teşekkür ederim, kullanış ve poşet yükleme konusunda son derece haklısın. Joyride ile yola devam,,,,,

doğru yolu bulmuşsun diyeyim. her ne olursa olsun, eski eskidir.
artı, 250'lik burgman tutulmayan bir model. kullanmadığım için bilmiyorum ama, 250 cc o kasaya yeterli gelmediği için olabilir.
az satılan, üstelik modeli de eskimiş bir ürünün yedek parçasını teminde zorluk yaşarsın, arkasındaki firma ne olursa olsun.
arkadaşların dediği gibi, 50 cc.nin performans farkını hissetmeyeceksin bile.
scooterini değiştireceksen, buna değecek daha yeni model ve/veya daha güçlü bir şey almalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar