bianchi motora ne demeli ???

slm arkadaşlar.bianchi motorun servisi çok yakın dostum motorun çin malı olmadıgını ve kaliteli bir motoru oldugunu soyluyor. sizinde düşüncelerinizi gormek isterim. siz nedersiniz???

walla bianchi nin bisikletlerının italyan olduunu adım gibi biliom cunku benim bisiklet bianchi ama motorları çin malıdır italyan olsa bi derbi gibi fiyatı olurdu çin oldugu için ucuz

yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz .............

arkadasım bianchi motorlarını tamamen çinde üretiyor.yani %100 Çin malı diyebiliriz.sadece bianchi markası var.

ben de ilk çıktığında italyan olabileceğini ummuştum ama fiyatları belli ediyo ne mal ı olduğunu:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç 2000 liraya italyan malı olurmu? bu aldatmaktır

walla bianchi nin bisikletlerının italyan olduunu adım gibi biliom cunku benim bisiklet bianchi ama motorları çin malıdır italyan olsa bi derbi gibi fiyatı olurdu çin oldugu için ucuz

Bianchi bisikletleri Manisadaki fabrikasında üretiliyor.Hatta İtalyan Atala fabrikasının %51 hissesini aldıktan sonra Atala markalı biskletleride Manisada üretip İtalya'ya satıyor.
Motosiklete gelince Çin malı parça kullanmaktan veya çin den getirmekten başka rekabet şansının olmadığını düşünüyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çin malı..Diğerleri gibi tamamen şansa kalmış bir marka.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Burada markalı olarak gördüğünüz şeyler de çinde üretiliyor.
BMW MERCEDES HONDA ADIDAS JVC ve aklınıza gelen hemen herşey.
Çin malı deyip kesip atmayın. Bakın ümmet bey türkiyeyi 10 defa dolaştı çin malı scooterla. Yolda mı kaldı ? Yoo.
Kullanmayı bilmek lazım. :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burada markalı olarak gördüğünüz şeyler de çinde üretiliyor.
BMW MERCEDES HONDA ADIDAS JVC ve aklınıza gelen hemen herşey.
Çin malı deyip kesip atmayın. Bakın ümmet bey türkiyeyi 10 defa dolaştı çin malı scooterla. Yolda mı kaldı ? Yoo.
Kullanmayı bilmek lazım. :cherry:

Kullanmak çok önemli haklısın.....Ama Ümmet beye sorun bakalım kaç kere motoru yaptırdı? Kaç kere arıza yaptı?.....

En son sattığı motor 65 bindeydi sanırım....4 defa motor yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam....15 binde 1 motor yapıldı kısa hesap...Bu kişi de motora iyi binen kişi ile...

Birde yeni başlayanları düşünmek lazım....5000 zor....:cat:

ümmet perkitan;692071' Alıntı:
27258 km oldu ,1 kez rektifiye oldu diğer firmalardan teklif almıştım ama fuarda. sonra bir gelişme olmadı.
motora gelince bana rahat geldi önceki motorum dardı.bunun sürüş zevki daha bir başka.gezilere tabiki devam etçam,ama biraz çalışmam lazım,finans için.ben gezmeden yani motor binmeden yapamam.

kaba bir hesapla dikkatli kullanımla 20 000 km de rektefeye geliyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
TuğrulÖzbek;693167' Alıntı:
kaba bir hesapla dikkatli kullanımla 20 000 km de rektefeye geliyor

Bu motoran dı...Önceki mondial125 ten bahsediyorum.....:)

Onda daha kısa.....

bende de 125 lik var 16 000 oldu şehir içi kullanımda rektfe istemiyor 20 000 olunca ister gibime geliyor. rektefe isterse neden rektefe istiyor diye hayıflanmam. çin malları ucuzluk adına malzeme kalitesinden ödün vererek yapıyorlar. o nedenle çok kaliteli bir malzeme beklemiyorum. sadece motor tecrübesi için iyi oluyor motorla ilgili bütün teknik detayları öğretiyor :queen:
yinede motora başlangıç olması açısından bende bıraktığı izlenim o kadar kötü değil o paraya başka bir ikinci el motor almış olsam bu kadar içime sinmezdi

kac kere konusuldu bu cınde uretılme meselesı. arkadaslar cınde uretmek farklı cın malı olması farklı. ybr 125 cın malı degıldır ucuz ıscılık yanı cındekı ınsanları dusuk bır para karsılıgında calıstırabıldıklerı ıcın oralarda uretıyolar. ama mesela mondılaın ustundekı cıvatasına kadar cın malıdır ve o cın malı parcalarıda cınde bırlestırılıyor. ama yamaha kendı adına yakısan kalıtedekı cok dayanıklı parcaları yıne kendı adamları gozetımınde cınlı ıscılere yaptırıyo yoksa neden ybr rektefesız 100 000 gıdıyoda cınlıler 20 000 de motor ıstıyor.ybr 125 de japonyada yapılsın fıyatı 6000 ytl den baslardı

Mesajın tarihini hortlatma pahasına da olsa ben şunu derim,tecrübeyle sabittir,ayrıca gördüğüm duyduğum ve bildiğim kadarıyla Bianchiden UZAK DURmak lazımdır,derim ben.Manisa fabrikadaki yetkililer çok vurdumduymaz ve umursamazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar