2010-2011 sezonu şampiyonu fenerbahçe

Fenerbahçemi çok seviyorum ama.. 30 yaşındayım bir senede söyle 3-4 hafta kala şampiyonluğu ilan ettiğimizi; bir maçını da arkama yaslanıp (GS maçları hariç) izlediğimi hatırlamıyorum. Ama her güzelin bir kusuru vardır Fenerbahçeminde bu galiba:)) Bu arada Şampiyonluk temiz arkadaşlar lütfen haksız yorumlar yapmayın lütfen..

Teşekkürler FENERBAHÇEM, yaşattığın herşey için. Aşkınla coşkunla sen çok yaşa, yükseliyor bayrağın arşa...

Allahtan ön eleme oynamıyosunuz bu sene direk katılacaksınız.
Hiç yoktan grupta 3-5 maç yaparsınız artık :mrgreen:

Allahtan ön eleme oynamıyosunuz bu sene direk katılacaksınız.
Hiç yoktan grupta 3-5 maç yaparsınız artık :mrgreen:
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımız, hatta çeyrek finalde de Chelsea'yi ilk maçta 2-1 yendiğimiz günler unutuldu sanırım :silent:

Bu arada ikinci yarıya 9 puan geriden gelip de 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik, üstelik de Eskişehir hariç bütün takımlar Trabzon'a yatarken Fenerbahçe bütün maçlarını söke söke bileğinin hakkıyla aldı. Helal olsun Aykut Kocaman'a, helal olsun teknik heyete, helal olsun başta Alex olmak üzere bütün futbolculara.

:cat:
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımız, hatta çeyrek finalde de Chelsea'yi ilk maçta 2-1 yendiğimiz günler unutuldu sanırım :silent:

Bu arada ikinci yarıya 9 puan geriden gelip de 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik, üstelik de Eskişehir hariç bütün takımlar Trabzon'a yatarken Fenerbahçe bütün maçlarını söke söke bileğinin hakkıyla aldı. Helal olsun Aykut Kocaman'a, helal olsun teknik heyete, helal olsun başta Alex olmak üzere bütün futbolculara.

:cat::cat::cat: artik camur atmayi birakip tebrik etmeyi ogrenelim. ::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben geçen sene kutlamistim fenerli arkadaslari.
Bu nedenle bu sene kutlamayacagim.
Tuhaf oluyor yoksa.
kutlama sayim, sampiyonluk sayisindan fazla oluyor.:p

Ben geçen sene kutlamistim fenerli arkadaslari.
Bu nedenle bu sene kutlamayacagim.
Tuhaf oluyor yoksa.
kutlama sayim, sampiyonluk sayisindan fazla oluyor.:p

20 defa şampiyonluk kutlaması yapan ancak 18 sefer şampiyonluk kupasını alan ŞAMPİYON FENERBAHÇE'yi kutlarım....

Bu arada şampiyonluktan sonra internette dolaşan geyiklerden birkaçını sizle paylaşayım gerçekten güldürdü beni :mrgreen:

- Aklı olan Bağdat Caddesi'ndeki pizzacıdan, pizza sipariş eder. Kesin gecikir kurye, pizza da bedavaya gelir.

- 27 senedir şampiyon olamayan Trabzonspor'un bir 34 sene daha beklemesi lazım. Malum 61 rakamını yakalamayı çok seviyorlar.

- 2061 yılında şampiyon olacaksınız, o nedenle üzülmeyin, spor centilmenliktir.

Laf olsun kaset dolsun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

images

images

images

images

images

images

images

tebrik ediyoruz ama gerçekleri söylemek ne zamandır unutmak oldu :mrgreen: yendiniz de ne oldu bizde mi yendiklerimizi sıralayalım yani :cyclopsan avrupa mevzuu bahsine hiç girmeyelim neyse.

Birkez daha yazalım, başka tarafa çekenler olmasın.Tebrik etmesini de biliriz.

congratulations:rendeer:

bu gün sahilde fenerbahçe konvoyuna denk geldim... baya bir polis 3 adet otobüs ve sınırsız taksi vardı... hepsine makas atarak o müthiş trafikten kurtulmak biraz zaman aldı.... tebrik ederim fenerbahçeyi... ama gönlüm trabzon dan yana idi bir galatasaray lı olarak...

şampiyon olan takımın taraftarlarınla kavga dövüş etmek yerine tebrik edebilen herkezi gönülden kutlarım. :) aynı şekilde avrıpada ülkemizi temsil eden takımları ne kadar sevmesemde herzaman destekledim , desteklerimde yeterki yabancı takımları sırf Fb, Gs,Bjk. vs düşmanlığı yüzünden bir marifetmiş gibi tutan insanları daha az göreyim. Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar