Bir adet H4 xenon (ampul + balast) arıyorum

Balastıyla beraber elbette..

Elinde arabasından çıkma veya motoru için çift almış ama diğeri elinde kalmış olan birileri varsa görüşelim, konuşalım, anlaşalım :)
H4 olmalı, tekrarlayayım..

İrtibat içün: 0533 390 77 96 veya özel mesaj fasilitesini kullanabilirsiniz..

Son düzenleme:
engin abi elimde bir tane vardı dün itibari ile unige ye yani bolu dan okan a sattım.. fiyat ıda ucuz ve 6 aylık zenondu...

engin abi elimde bir tane vardı dün itibari ile unige ye yani bolu dan okan a sattım.. fiyat ıda ucuz ve 6 aylık zenondu...

Kısmet :)

Bakalım birisinde vardır elbette, gidip sıfır bir çift almak istemiyorum şimdi.

Tek far demek uzun kısa aynı anda olan demek değil mi ?

Tek far demek bir adet xenon lazım demek ya da ben onu kast ettim.. Bazı motorlarda çift far varya onun gibi değil manasında..
uzunlu kısalı olup olmayacağı H4 şeklindeki ifademden anlaşılıyor. H4 tipi olanlarda uzun-kısa beraber demek oluyor.

Neyse, başlığı değiştirdim kafa karışmasın :)

Son düzenleme:
Valla 20-30 a bağlarım diye düşünüyorum ben :)
Şaka bir yana siteden alışveriş olsun maksat :)

Valla bende 2 balast 2 ampul yedek var ama çiftini 230a almıştım. Tekinin 20 30dan daha fazla edeceğini düşünüyorum. Bu arada tesisat varmı? Size H4 xenon kablosu lazım. Üzerinde akü bağlantısı sigorta ve röle olan...

Valla bende 2 balast 2 ampul yedek var ama çiftini 230a almıştım. Tekinin 20 30dan daha fazla edeceğini düşünüyorum. Bu arada tesisat varmı? Size H4 xenon kablosu lazım. Üzerinde akü bağlantısı sigorta ve röle olan...

20-30 işin eğlencesi elbette. ama o kadar da pahalı bir ürün kullanmayı düşünmüyorum.
Tesisat kısmından haberim yok. Ben arabalardaki gibi bir sistem olacağını düşündüğümden dolayı ekstradan bir tertibata gerek olacağını düşünmemiştim. Yani xenon balastında zaten var diye biliyorum o zımbırtılar.

maalesef o kablo her tesisatta tek oluyor. Ikinci fara giden kabloyu kesip tesisatı motosiklete monte ediyorsun. Siz kabloyu internetten alın, H4 xenon kablo diye ararsınız çıkar(20tl). Balast ve ampulu ben hediye ederim(kargo ücretine karışmam:))

xenona karşıydın mercekli kullanım dışında.. sanırım mercekte aldın abi :) comet e takacaksın galiba :mrgreen:

12v 35 watt. Bahsettiğim gibi bir tesisatla kullanıldığında titreme, sönüp yanmama, uzun-kısada gecikme gibi sorunlar da olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar