[İzmir - MT]

Hahaha durun siz ben motora nitro taktırayım yakışıklı etiketler bastırayım o zaman kaça kaça arkamdan gelenlere etiket dağıtacağım :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

Bugün beni Kabataşlı (Yücel) abi aradı eğridir gezisine gitmekten son anda vazgeçmişler havada fena bozunca gitmemişler.Bana sordu hafta sonuna varmı bir gezi diye valla abi birşey söylemediler dedim.Ama birşey çıkmazsa sanırım Yücel abile bir program yaparız herhalde :) Bu konudaki grubumuzun görüşleri nedir nedir çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dün akşamda ben okana etiket oluyodum.
Çallı dekaya, deka okana, okan Amcaya, sonra herkes Amcaya..:queen::queen::queen:

Anacııımmmm.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ohhh bu durumda en karlı ben oluyorum :cat:

İyi güzelde arada yine sandiviç ben oldum.Bari az ketçap dökünde tatlı olsun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------

Acaba varmı hafta sonu bir program? Yoksa free mi takılıcaz ? :pale:

pazar günü saat 16 00 da pınarbaşı ülkü pistinde antreman var onu izlemeye gideceğiz :) saat 14 00 sonrasında pistin kafeteryasında çay içiyor olacağız :cat: eğer katılım ve istekler yoğun olursa KEMALPAŞA tarafına bir kısacık GAZ açabiliriz :wiinkk:

Bugün kordondaydım.

Evet bugün her zaman olduğu gibi sabah işe motorumla gittim,iş çıkışı biraz gezeyim ve keyif yapayım istedim.Motorumla kordonda ve alsancakta baya bir gezdim neredeyse şekil itibari ile tüm gözler üzerimdeydi derken canım türk kahvesi çekti ve tam topçunun karşısındaki sahildeki terasa yöneldim.Motoru karşı kaldırıma koydum ve deniz kenarında gizel bir yere oturdum kahvemi yudumlarken dur dedim Cengiz abimi bir arayayım :cherry: Baya bir sohbet ettik nerede olduğu söyleyince ana dedi bizde orada oturuyoruz dedi hatda garsonlardan kıvırcık olanı Kaanı tanıdığını öyleyince telefonu garsona uzattım biraz konuştular ve Cengiz abim orada olmama çok sevindi hatda Alper abininde heykelin orada balık tuttuğunu söyledi bende biraz oturduktan sonra bende motorla heykelin oraya gittim 5-10 dk. bakındım kimseyi göremeyince eve döndüm.Nasipse bir aksilik olmaz ise yarın pazar günü piste görüşürüz kalabalık olursak belki Kemalpaşaya ufak bir gezide yapabilirmişiz :cat:
Bugünkü kordon sefamdan bir iki kare resim :queen: ohhh bu çok iyi geldi adam tam karizma ya boşuna ona o bir FENOMEN dememişler (isim hakkı Navier)

snv34561.jpg

Ve Cengiz abimi telefonla aramadan önceki halim :cherry:

snv34562.jpg

Son düzenleme:
Okan hayırlı olsun tekrar,kazasız belasız:cat:

sağol Tuncer...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

Kırk yılın başında perşembe okul tatildi.Bu seferde dükkanı kitlediler bana :pr: Gece 11'e kadar dükkandaydım :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Kardeşim allah kaza bela vermesin.Artık seni tutabilene aşk olsun :cat:

sağol çallı :cherry:
ee artık sende dikkat et arkana senin egzozu kesitirdim gözüme...:queen::queen::queen::queen::queen::bounce:

okan gezi resimlerini bekliyoruz :p sessiz sedasız kaçtınız bari resim basın KAPAK OLSUN :cat:

abi çok fazla resim çekilemedik ama 2 3 tanede devrim abide olacak onun makine ile çektik bende olan sadece bunlar...

Çeşme - Ildırı yolu....

21052011474.jpg

By byokko at 2011-05-21

21052011475.jpg

By byokko at 2011-05-21

21052011476.jpg

By byokko at 2011-05-21

okan yeni motorun hayirli olsun kardesim, lastiginin basmadigi asfalt, toprak, dere birakmaman dilegiyle :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yarın karşıyaka tarafından gelecek olan varsa fusur35 arkadaşımız buluşarak gelmeyi düşünüyor. daha önce pınarbaşı pisti tarafına gelmemiş yardımcı olabileceksek sevinecek ve aramıza katılacaktır. saat 13 00 e kadar haberleşebilirsek burada haberleşelim yoksa telefonla kendisine ulaşıp pınarbaşı çevre yolu kavşağında karşılayacağım :cat:

Selam İzmir MT İstanbul'daydım bu hafta o yüzden katılamadım aranıza yeni geldim :mrgreen: Okan Comet in hayırlı olsun hangi arada aldın anlamadım valla kazasız belasız kullan kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar