Çok Sağolun Abilerim !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/89392-sikintim-var-abilerim-2.html Bu linkte derdimi anlattım ve sayenizde derman buldum sizleri dinledim ve sabah babamıda alıp babamın arkadaşı olan bi piskolağa gittim anlattım derdimi ve doktor babama bağırmaya kızmaya başladı (arkadaşı olduğundan huyunu biliyor) sen bunu böyle yaptın gibisinden (biraz diktatördür kendileri) ve bize bazı fikirler verdi aynı KİM nickli abimin dedikleri gibi tatile gidin kendine bi sevgili bul ve bugün ne istersen yap dedi babamada yaptıracaksın dedi babam mahçup bi şekilde tamam dedi ama o anki mahçubiyeti ağlatacaktı beni neyse çıktık ordan patronun yanına gidelim dedi tamam diyorum ama kesin çalısacaz ümidiyle gidiyom patrondan para aldık :p ve babam hiç gitmediği sevmediği halde beni havuza götürdü kapalı havuza böyle takılıyoruz en son sıra aquaparktan atlamaya geldi afedersiniz yemiyo babam kız geliyo dedi ve bi baktım anaaaa uçtum gidiyom bana sorarsanız 200 fln gidiyom ama havuz göründü ilk defa atladığım halde toparlandım bu arada daha kız gazındayım fln balık tutmaya gittik araba sürdüm vs. şimdi yazıp sizi sıkmayım ve bugün hiç sinirlenmedim vb. şeyler olmadı meğerse sorun asosyalliktenmiş... Tavsiyelerinizle Düzeliyorum bana tavsiye veren abilerim HAKKINIZI HELAL EDİN !!!!!

senin için iyi gelişmeler olması bizim için sevindirici bir haber. :) hem kendin için hemde baban için. senin sayende baban kendini aşmış oldu :) ee kızlardan ne haber? :)

senin için iyi gelişmeler olması bizim için sevindirici bir haber. :) hem kendin için hemde baban için. senin sayende baban kendini aşmış oldu :) ee kızlardan ne haber? :)

tık yok abi yaa :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla gözlerim yaşardı şimdi.Babanın da durumun farkına varması çok iyi olmuş.Genelde aileden utanılıp söylemeye çekinir insanlar ama sen ailene açılmakla ve doktora gitmekle çok iyi yapmışsın.Hepimizin hayatta bir takım sıkıntılarımız oldu.Hiç iş bulamıyacak , bi işe yarayamıyacak bi insan gibi hissettiğimiz , hiç sevgilimiz olmayacakmış gibi karamsarlığa düştüğümüz zamanlar oldu.Ama şimdi o zamanları düşünüyorum da kızıyorum kendime.Şimdi işten bi zaman bulsak diye fırsat kolluyoruz.Babadan para almaktan bıkmışken şimdi bazen biz veriyoruz.Şu hanımda 1 hafta annesinde kalsa da kafa dinlesek diyoruz.Benim çevremde tanıdığım insanların çoğunun hayatının belli bir döneminde mutlaka karanlık dönemler olmuştur.İlerde bu hallerine gülersin bile.Yeterki kendi yeteneklerini keşfedip sıkıca çalışıp kendini uygun ortama adapte edebilmeyi bil.

Valla gözlerim yaşardı şimdi.Babanın da durumun farkına varması çok iyi olmuş.Genelde aileden utanılıp söylemeye çekinir insanlar ama sen ailene açılmakla ve doktora gitmekle çok iyi yapmışsın.Hepimizin hayatta bir takım sıkıntılarımız oldu.Hiç iş bulamıyacak , bi işe yarayamıyacak bi insan gibi hissettiğimiz , hiç sevgilimiz olmayacakmış gibi karamsarlığa düştüğümüz zamanlar oldu.Ama şimdi o zamanları düşünüyorum da kızıyorum kendime.Şimdi işten bi zaman bulsak diye fırsat kolluyoruz.Babadan para almaktan bıkmışken şimdi bazen biz veriyoruz.Şu hanımda 1 hafta annesinde kalsa da kafa dinlesek diyoruz.Benim çevremde tanıdığım insanların çoğunun hayatının belli bir döneminde mutlaka karanlık dönemler olmuştur.İlerde bu hallerine gülersin bile.Yeterki kendi yeteneklerini keşfedip sıkıca çalışıp kendini uygun ortama adapte edebilmeyi bil.

Sevgili Sorun değil zaten gelip geçici şey birine aşkım cicim çekecen 2 gün sonra bitti diyecek kendi kendine tribe giriyon üzülüyon fln gerek yok yani de olsada yok dinmez yafff :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar