motosiklet taşıma

balıkesir ayvalık tan ankaraya 125 zn yanı scooter ı nasıl taşıyabılırım

bi otobüs firmasıyla anlaşacaksın bi yolcu parası vereceksin,otobüsün bagaja sığar okadar...

F54

üzerine binecen depoyu full leyecen sağdan devam ama gündüz yolaçıkacaksın ki üşüme diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık haftada bir tane motor nakliyesiyle alakalı konu açılmazsa forumda bir anormallik olduğunu düşünüyorum :mrgreen:

PTT kargoya ver Il merkez dagitim noktasindan teslim ediyorsun Ankara dagitim merkezden teslim aliyorsun.Hemde sigortali

PTT kargoya ver Il merkez dagitim noktasindan teslim ediyorsun Ankara dagitim merkezden teslim aliyorsun.Hemde sigortali

tesekkur ederım fıyatlar hakkında bı bılgınız varmı acaba.

dıger arkadaslar ıcın de gordugum cogunu okudum ama eskı tarıhe aıtlerdı ayrıca belkı burhanıye edremıt ayvalık cıvarında bılınen bı fırma vardır dıye sormustum

başlıga yazmısım taşıma dıye okuma ozaman sen terslıyınce yok mu olucak zannedıyorsun ,benımde ıstedıgım elımden geldıgınce daha fazla bılgıye sahıp olmak boylece kendıme en uygununusecebılmek bu senı rahatsız edıyorsa kafanı baska yere cevırmeyı ogrenmelısın.

+1:cat:

tesekkur ederım fıyatlar hakkında bı bılgınız varmı acaba.

dıger arkadaslar ıcın de gordugum cogunu okudum ama eskı tarıhe aıtlerdı ayrıca belkı burhanıye edremıt ayvalık cıvarında bılınen bı fırma vardır dıye sormustum
scooter 50 tl süper sportlar 100 endurolar 150 goldwing 300 kaymeymiş:p şaka bi yana bende merak ediyom fiyatları:cherry:

+1:cat:

scooter 50 tl süper sportlar 100 endurolar 150 goldwing 300 kaymeymiş:p şaka bi yana bende merak ediyom fiyatları:cherry:

Kütahya -Adapazarı(yaklaşık250km mesafe) jawa için 200 TL + AHŞAP KASA(en az 70 TL ye yapıyolar marangozlar) istemiş PTT kargo artık sen kendine göre uyarla gerisini :cyclopsan

Kütahya -Adapazarı(yaklaşık250km mesafe) jawa için 200 TL + AHŞAP KASA(en az 70 TL ye yapıyolar marangozlar) istemiş PTT kargo artık sen kendine göre uyarla gerisini :cyclopsan

motora baktım ama epey heybetlı benım 125 zn ptt kargo agırlık ve uzunluguna goreve tabııkı kılosuna gore fıyat verıyormus, oyuzden bı kıyaslama yapamadım kendımce

ustune bın gıt dıyen arkadaslarımızda kendılerınce haklı ama ben 125zn yle onca yolun gıdılebılıcegıne hele de benım gıbı acemı bır surucuyle gıdılebılcegıne pek ınanmıyorum:wiinkk:

artık yarın arayım bende ogrenırım , burdnda bılgı verırım smerak eden arkadaslara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------

PTTnın sıtesın de boyle bnı bılgılendırme gordum ama desi nedır nasıl hesaplanır hıc bır fıkrım yok yada motor kacparaya gıder hesaplayamadım .yardımcı olacak bırısı varsa sevınırım
http://www.ptt.gov.tr/source.cms.docs/ptt.org.tr.ce/docs/file/tariffs/YurtIciPTTKargoUcretleri.pdf

benim arkadaş trenle getirtmişti ankaraya...intruder 250 sanırım 200 lira gibi bir fiyata mal olmuştu geçen sene...

arkadaşım ehliyetin varsa koruma ekipmanında varsa havalarda güzel motorla sen gelebilirsin...
güzel ve zevklide olur...
yinede karar senin tabii ki...

acemı surucu olarak okadar yolu yaklasık 600 700 km gıdememayrıca koruma ekıpmanım da yok ılgınıze teseskkur ederım ama ben kargo yontemını kullanıcam :)

ben daha önce birkaç kez yaşadım en sağlıklısı otobüsün bagajına koyarak hemde klr 650 gibi bir motoru soktuk bagaja:bounce: ve ambardan da kargodan da iyiydi hemde çok iyi. tavsiye ederim:bounce:

Otobüsün maviniyle anlaş.İş otobüsün mavininde biter.Bir arkadaşım İstanbul-İzmir arası scooter götürmüştü otobüsle.Bir bilet parası vermişti,bir pakette sigara.Ha sigara vermesende olur ama,sigara verirsen motoru battaniyeye falan sararlar:wiinkk:Mavinle şoför parayı kırışır.İçin rahat etsin,bir bilet parası verdinmi gerisini düşünme...Ama tek bir şartları oluyor,motorun deposundaki benzini boşalttırıyorlar.

arkadaslar tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım :) ama sorun bu seferde zn125 ı ankaradada bulamamam. uretımden kalkmıs yerıne znu koymuslar ve hangı bayıyı arasam elımde yok znu var dıyo :( :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar