TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:mrgreen: Üstadım sende kalktın Fazer 1000:cyclopsan dedin aniden:mrgreen::mrgreen: Tabikide haklısın.

Ancak ben özellikle şehir içi, "heran her yere ulaşım" (bu da benim seçim sloganım:)) maksadıyla kullanacağım için yakıt tüketimi çok önemli benim için. Ayrıca kişisel tahminim de şehir içi bukdar sık kullanacak olmamdan ötürü Fazer1000 den daha fazla zevk alabileceğimi de düşünüyorum. Sonuçta 1000lik bir motor ile şehir içinde hergün km'lerce yol yapmak her açıdan okadar da zevkli olmaz diye düşünüyorum...

Buarada senin motor 2009 model mi?

gündelik kullanım için ideal tercih olur, kesinlikle katılıyorum. Menzilinin de 800 km'ye kadar çıkması müthiş bir artı tvs için.

benim motor 2009 model, doğrudur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaslar nasipse bende kapora verdim önümüzdeki hafta içi için motoru bekliyorum. bu motorda karar kılmamda sizlerinde katkısı oldu hepinize teşekkür ederim.

benim ilk vitesli motorum olacak daha önce mondial zc 150 kullanıyordum vitesli motorları pek tanımıyorum motorun rodaj süresi ve genel anlamda nelere dikket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

menzil=full depo ile bir aracın katedebildiği mesafe

ok anlaşıldı
800km az değil şaşırdım :cyclopsan hesapladım şuan ki benzin fiyatına göre km de 84 krş nedesem az motor için nerdeyse 100lük cup kadar yakacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

merhaba arkadaslar nasipse bende kapora verdim önümüzdeki hafta içi için motoru bekliyorum. bu motorda karar kılmamda sizlerinde katkısı oldu hepinize teşekkür ederim.

benim ilk vitesli motorum olacak daha önce mondial zc 150 kullanıyordum vitesli motorları pek tanımıyorum motorun rodaj süresi ve genel anlamda nelere dikket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

sen al motoru rodajı hallederiz :wiinkk: bende rodajdayım

valla bir depoyla 800km yapıyorsa bende hemen yukimi satıp bundan alabilirim zaten motoru büyütmeyi düşünüyorumm ve gözüm apache'de bu arada yeni modellerin fiyatıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim

valla bir depoyla 800km yapıyorsa bende hemen yukimi satıp bundan alabilirim zaten motoru büyütmeyi düşünüyorumm ve gözüm apache'de bu arada yeni modellerin fiyatıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim

internet fiyatı değişmediyse 3620 idi en son +plaka masrafları 3850
zam muhabbeti yaptı benim aldığım bayi sen araştır sor
eş motorlarda en uygunu bu

o kadar düşükmü fiyatı? şaşırdım doğrusu düşük diyorum kimse yanlış anlamasın çünkü ben burada 2009 yada 2010 model olması lazım tam hatırlamıyorum yaklaşık 6 ay kadar önce sorduğumda adam bana 4000TL peşin fiyat çekti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben marmaris bayisinden motor +plaka masafları 4 bine alacagım arkadas

o kadar düşükmü fiyatı? şaşırdım doğrusu düşük diyorum kimse yanlış anlamasın çünkü ben burada 2009 yada 2010 model olması lazım tam hatırlamıyorum yaklaşık 6 ay kadar önce sorduğumda adam bana 4000TL peşin fiyat çekti

evet düşük ybr den cbf den düşük
ötv düştü tvs de fiyatı uygun hale getirdi herhalde
tanıtım amaçlı bu fiyat dedi servisi bilmem ne kadar doğru.
alıcaksan hemen al eylülden sonra kardasın
ikincielleri 3000 civarıydı birara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

ben marmaris bayisinden motor +plaka masafları 4 bine alacagım arkadas

antalyada 3850 plaka dahil yeni partilere zam yapmış herhalde
arkadaş öyle diyordu forumda
3620+235
daha fazla vermeyin derim arayın tvs yi
başka bayileri arayın sorun

bu yeni partiler için kesin bir tarih varmı arkadaslar bilenn yokmu nzman glck artk skıldk gelsn biran önce

bu gun 400 bin km çevirmiş bi kurye gördum hala hayretler içerisindeyim bende iş yerinden izin alabilirsem pazartesi günü alıorum kısmetse son kararımı verdım

hayır bugun tanıştıgım kurye ile sohbetimde çok güzel yorumladı tvsiyi altındaki apachiyide 3 senedir kurye işinde kullanıyormuş ve 400 bin e dayandıgını söyledi 2 3 kere rektefiye ettırdım dedı 400 binde hala taş gibi dedi

şahsen adam bana çok samimi geldi hani öle sallıcak bi tipe benzemıyordu nasıl desem cana yakın birisiydi

30 yaşların da adam ne diye yalan sölesın ki eline ne geçecek buda bi gerçek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

EN FAZLA 99BİN GÖSTERİYOR DİYE BİLİYORUM BURDAN ARKADAŞA SORUYORUM 400BİN İ NERDE GÖRMÜŞ ACABA YALAN BİLGİ VERMEKTEN NE ZEVK ALIYOR ACABA:farao:

30 yaşındaki adam işi gücü yok yalan mı sölicek

hayır bugun tanıştıgım kurye ile sohbetimde çok güzel yorumladı tvsiyi altındaki apachiyide 3 senedir kurye işinde kullanıyormuş ve 400 bin e dayandıgını söyledi 2 3 kere rektefiye ettırdım dedı 400 binde hala taş gibi dedi

şahsen adam bana çok samimi geldi hani öle sallıcak bi tipe benzemıyordu nasıl desem cana yakın birisiydi

30 yaşların da adam ne diye yalan sölesın ki eline ne geçecek buda bi gerçek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

30 yaşındaki adam işi gücü yok yalan mı sölicek

reflektiye edilirse her motor sınırsız gider adı üstünde motor açılıyor bizde sandık hiç açılmadan bu arada 30 yasında diel 70 yasındaki admda yalan söler görüyoruz sahibinden.com da 10bin km motoru 3bin km diyenleri onlarda o yaşlarda bi de adam 2-3 kere reflektiyemi oldu dedi insan yaptırdığı şeyi bilmezmi buda tuhaf gerçi ama neyse

3 yıllık kurye hayatında ~400.000 KM ye ulaşabilme hesabını yapalım isterseniz kabaca;

Yılda ~133.000 KM... Ayda ~11.000 Km !!!:cyclopsan

Günde ~370 Km...!!!

3 yıl boyunca her allahın günü çalışacak ve günde 370 Km yol yapacak. Hadi sadece pazar günlerinin çalışmadığını düşünürsek günde 430 Km yol yapması gerekecek...

"Yok sadece 3 yılda yapmamıştır, geçmişi vardır..."felan muhabbetine başlarız biz şimdi:)

Adam yalan söylemiyor, alabildiğine sallıyor:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar