...koruma demiri kibar ve güzel. ben normalde sevmem ama bunda yok gibi duruyo...
Bana söylenen şimdi gelecekler için geçerli zam. Normal şartlarda eski fiyattan vermesi gerekli diye biliyorum ama zam olursa büyük ihtimalle zamlı fiyattan satacaktır sana da. Yrın telefon açıp net bilgi almaya çalışacağım
"Eşek gibi duruyor" diyecektin sanırımKoruma demir "BEN BURDAYIM" diye bağırıyor resmen, açık seçik belli, bildiğimiz kocaman kaba bir koruma demiri işte. Ayrıca bukadar bariz olduğu için de herhangi bir yatma anında motoru fazlasıyla koruyacağı düşüncesindeyim:cat:
Öyle şey olmaz. Sen gideceksin, konuşup anlaşacaksın, tabiki fiyatı da konuşacaksınız. Kaporayı verip bekleyeceksin. Sonra "Aaa zam gelmiş, sana zamlı satmak zorundayız..." mı diyecekler? Döverler be adamı. Tamam satıcının biraz eline mahkumuz ama bukadar da değil. Ben eski fiyattan anlaştıysam o fiyattan alırım motoru.
Tüketici haklarınızı iyi savunun arkadaşlar, böyle bir durum olursa önce siz onları tehdit edin. Baktınız bişey olmuyor, gidip gerekli yerlere başvurun. Hem kaporayı alacaksın hem de istediğin fiyattan satacaksın, yok öyle bir saçmalık...
konyada bayisi varmı bilgisi olan varmı mondial 150 kn sahibiyim satıp siyah apache(2011)almak istiyorumbuda mondialimin linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kirmizi-seytan-42-zf-225-49799894/detay/
"Eşek gibi duruyor" diyecektin sanırımKoruma demir "BEN BURDAYIM" diye bağırıyor resmen, açık seçik belli, bildiğimiz kocaman kaba bir koruma demiri işte. Ayrıca bukadar bariz olduğu için de herhangi bir yatma anında motoru fazlasıyla koruyacağı düşüncesindeyim:cat:
Öyle şey olmaz. Sen gideceksin, konuşup anlaşacaksın, tabiki fiyatı da konuşacaksınız. Kaporayı verip bekleyeceksin. Sonra "Aaa zam gelmiş, sana zamlı satmak zorundayız..." mı diyecekler? Döverler be adamı. Tamam satıcının biraz eline mahkumuz ama bukadar da değil. Ben eski fiyattan anlaştıysam o fiyattan alırım motoru.
Tüketici haklarınızı iyi savunun arkadaşlar, böyle bir durum olursa önce siz onları tehdit edin. Baktınız bişey olmuyor, gidip gerekli yerlere başvurun. Hem kaporayı alacaksın hem de istediğin fiyattan satacaksın, yok öyle bir saçmalık...
Elinde kapora verdiğine dair ve daha önemlisi motosikletin fiyatının olduğu bir belge verildiyse sorun olmaz en kötü durumda tüketici mahmemesine gidilir dediğin gibi. Farklı bir motosiklette bir arkadaşımın başına geldi o yüzden dedim.
Ayrıca zam için tvs'ye ulaşamadım resmi tatil olduğu için. Antalyada ilçelerdeki bayileri aradım zamlı gelecek diye olmadı fiyatı aynı dediler en geç 4 5 gün içinde de motosikletler elimizde olur dediler. Bekleyip göreceğiz..
Syanur, hem beni hemde mavianahtarı yanlış anlamışsın
o kapora falan vermemiş yeni partilar zamlıymış kapora verse eski faiyattan alırdı zam etkilemezdi herhalde
koruma demirine gelince hiç kaba değil sen yakından gördünmü? başka koruma demiri görmemişsin sen. :cherry: benim eski motorda vardı uçları uzun ve biraz kıvrılıyordu.
bu onun yanında küçük ve kibar.
şerefsiz burdaki yaaa banada masal okudu
ozaman diceğin şudur
kumluca veya alanya şu fiyattan veriyo sende verirsen alırım diceksin yok falan derse tvs ye şikayet edicem haberin olsun de.r:
r:
r:
r:
Demişti ama, birisi kapora verdim dedi...:silent:Nasıl da gaza gelmişim kendi kendime:mrgreen:
Koruma demirine gelince, gayet yakından gördüm. Hergün de görmeye devam ediyorum. Bizim sokakta tonla kuryeci geçiyor, onlarınkini de görüyorum:cyclopsan, Gayet standart bir demir işte. İkna edemezsin beni, hayır inanmam
Ben alırsam eğer ufak bir değişiklik yapmayı düşünüyorum o demirde zaten. Ozaman görürsün şık koruma demirini
![]()
Ya zaten aksilik olmazsa yarın gideceğim ismimi telefonumu filan vermiştim gelince arayın alacağım diye aynen diyeceğim motor sizin olsun istemiyorum . Atlarım otobüse gider gazipaşadan alır gelirim zor değil. Hele bir motorlar gelsin de .
Bu arada motorla aran nasıl memnunsun heralde sıkıntı yok. Geçen tıp hastanesinin oradaki köprüde siyah apache bir motsiklet gördüm senmisin bilmem :![]()
yok ya hyo gt 250 ye en son 4100 e bırakıor![]()
mrb arkadaşlar. Bandırma bayisinde durum ne acaba bilgisi olan var mı ?
son bakım sonrası yakıt tüketim değerim inanılmayacak düzeye indi, 627 km yol yaptıktan sonra aynı şekilde depoyu ağzına kadar doldurduğumda 13.01 lt yakıt aldı. Ortalama tüketim 2.075 lt / 100 km, TL'ye vurduğumuzda 8.7 Kr / Km. Yedek depoyu da düşünürsek 1 depo = 16 lt benzinle 780 km civarında yol yapmış olacaktım. Bakımda değiştirdiklerim, hava-yağ-yakıt filtreleri, buji ve yağ.
Kullanım şehiriçi şehirdışı karışık, yarısı sakin kullanım son 200 km sürekli agresif sürüş.
:cyclopsan...Yürü beeee... Alacam vallahi, sırf bu sebepten alacam bu TVS yi... Sonra motoruma laf söyleyenlere de yapıştırcam lafı "Km de ~8,5 Krş..." diye :mrgreen::mrgreen:![]()
yok hocam dediğin gibi olmuyor malesef, Fazer 1000'li üstadımla dün Şile-Ağva-Kandıra-Kefken yolu yaptık, emin ol yol boyunca adamın aldığı motosiklet zevki benim benzinlikte aldığım az yakıyor zevkinden fazlaydır:
ortalamanın 2 lt'nin altına düşmemesinin sebebi de Fazer 1000'le yola çıkmam, adam çok sıkılmasın yolda diye sürekli tam gaz gitmek zorunda kaldım ama üstat yine de sıkıldı ... bizim gruba uymak adına motoru büyütme kararı aldım, motorumu satılığa çıkarıyorum bu hafta.
sayın arkadaşlar bu yeni kasa apaçhide vibrasyon nasıl??eski kasadaki gibi aynımı yoksa yeni kasada vibrasyon konusunda iyileştirmeler yapılmışmı:cat: