Eyübüm kolay gelsin![]()
sağol kardeşim nasılsın ?
Eyübüm kolay gelsin![]()
Hocam Mecidiyeköy'de yokuşta düştüm bende 150 ZAT ile. Yokuş aşağı iniyordum ve sağa sola gidemedim. Yokuşun tam en sol tarafındaydım ve sonu baya bi bozuk yoldu. Yollarda kayıyordu + lastikler dandik.. Sonra düştüm aşağı sürüklendim, hemen toparlanıp kalktım, kadının biri arabadan şaşırdı ellerini ağzına götürdü panik falan oldu. Ellerimle falan sorun yok diye durumu izah ettim.O sırada ben düşmüşüm, yerdeyim hâlâ korna çalan öküzler var af edersiniz.
r:
Sizin iş yağmurlu günlerde zor kardeş.Kısacası kışın çok dikkat et.Yaşın itibariyle askere gidene kadar yapabilirsin.Ama askerden sonra kendine daha düzenli bir iş bul derim:wiinkk:Sonuçta motoru zevk için sürmek var,vaktinde yetiştirmek için sürmek var.Ama senin yaşlarında bu iş zevkli olabilirSonuçta Recep İvedik gibi pizzanın promosyonunu yeme de:mrgreen:Neyse inşallah seni biraz da olsa motive edebilmişimdir
Allah kaza bela vermesin kardeşim,her şey gönlünce olsun:mrgreen:
Hani bir reklam var ya: Sipariş veren gençler bütün saatleri ileri alıyorlar, gelen kuryeyi işletmeye çalışıyorlar sonra hep beraber hahaha hihihi!... o reklam her çıktığında kalaylıyorum. Kimse soruyormu: adam nerden geliyor? saat kaç, trafik var mıdır? o (boğazınızda kalsın) pizza için kaç kişi kaza tehlikesi atlattı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
Bir ara bir arkadaş bahsediyordu "sendikamız olsun haklarımız korunsun" diye. Kesinlikle olmalı! Şu şartlarda trafikte o cambazlıkları yapmaz ve risk almazsan kapının önüne koymaktan çekinmezler. Neden? sen yapmazsan yapacak adam bulurlar. Tam bu noktada hakların korunması, şartların iyileştirilmesi için arkanızda bir örgüt olması gerek.
Haklısın ama herkes kim uğraşacak diye düşünüyor.. Koyun gibi oldu millet.r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
Öncelikli olarak KFC'ye başvur diyorsunuz yani?![]()
[/COLOR]Bir ara bir arkadaş bahsediyordu "sendikamız olsun haklarımız korunsun" diye. Kesinlikle olmalı! Şu şartlarda trafikte o cambazlıkları yapmaz ve risk almazsan kapının önüne koymaktan çekinmezler. Neden? sen yapmazsan yapacak adam bulurlar. Tam bu noktada hakların korunması, şartların iyileştirilmesi için arkanızda bir örgüt olması gerek.
ben 3 yıldır dominosta çalışıyoeum şartları çok güzel bursada 10 saat çalıştırıyolar 800 lira alıyorum günde en kötü 15 lirada bahşiş oluyo istanbulda bildiğim kadarıyla 8 saatmış çalışma saati kötü yanı yokmu var tabi sil süpür paspas at sparış al hepsi motorcunun işi bunuda bil
dominoslarda adres bilgisine pek ihtiyaç duyulmaz dominoslarda 30 dk garantisi olduğu için gitmen gereken yerker sınırlıdır bu bölgede istanbuldan sübeye gönderilen harita üzerinde belirtilir kuryenın göreceği bi alanda detaylı bölge haritası var bu haritada caddeleri sokakları geçtim okullar,hastaneler, ve en önemlisi siteler belirtilmiştir yanı adrese giderken falan okulun 2 yan sokagı kolaylıkla adrese ulaşabilirsin bizde bölgeden daha önceden hiç geçmemiş birisi bile 1 haftada haritayı ezberliyip yutuyo bence görüştüğün kişinin gazabına uğramışsın
ben kfc de çalıştım, antrak diye bir sistem var. 12 saat çalıştırıp 10 saat parası veriyorlar vs. fast food kuryeliği yaptım ve tövbe ettim. Adam gibi bir iş bul kardeş (gücenme-lise hayatım fast food işlerinde geçti (kurye ve ekip üyesi dahil)
Çanakkale Kipanın eski restoran müdürü çok yakın arkadaşım. gerçi şuan lüleburgazda restoran müdürü. işe yarar mı bilmem ama istersen konusurum belkı orası ile iletişime geçebilir.Ben de seninle aynı durumda sayılırım.Ehliyetimi bu ay içinde elime alacağım inşallah.
Çanakkalede ikamet etmekteyim burda iş seçenekleri kısıtlı olsa da her lokantanın önünde A2 ehliyetli eleman aranıyor yazısı var.
Geçen hafta MNG kargonun önünde vardı ehliyetimi 15 gün sonra elime alacağım diyerek görüştüm müdürle, işten felan konuştuk sabah 8 akşam 7 asgari ücret 3 motor var hepsi CBF150.İşin güzel tarafı her gün gideceğin güzergah belli ve feribotla gökçeada ve 30 km uzaktaki ilçelere gidiliyor dedi.İş tecrübem olmadığı için biraz kararsız kaldı müdür bakalım bu hafta içinde haber gelecek.
Senin meseleni biliyorum az çok DonanımHaberden, (o isen tabi) ben de aynı durumdayım 17 yaşındayım açık liseye geçmek zorunda kaldım geçen sene şuan krediler tamam dönem şartı dolayısıyla Ocak sınavıyla mezunum. Bu sene dershaneye başlayacağım ehliyetimi aldıktan sonra yaz boyunca full time çalışıp dershane masraflarını çıkarayım diyorum.Sene içinde de part time istiyorum ama pek mümkün değil galiba.Neyseki barınma ve yiyecek masrafım yok.
Ben şunu merak ediyorum bir kaç yerde çalışmışsın galiba yaş problem olmadı mı Burger King'de felan? Yakınımda Kipa var şansım var mı sence?
Çanakkale Kipanın eski restoran müdürü çok yakın arkadaşım. gerçi şuan lüleburgazda restoran müdürü. işe yarar mı bilmem ama istersen konusurum belkı orası ile iletişime geçebilir.
bu arada Çanakkalede dominos açılmasına sevindimyoksa millet hala belediye iş merkezinin önündeki, kaşar peynırlerın kediler tarafından yalandığı napoliye gitmek zorunda kalacaklardı.
tabi bilmeyenler hala gidiyordur o ayrı . :queen: