[İzmir - MT]

herkese hayırlı günler :rendeer:
Bu arada perşembe akşamı byokko'nun bi sürprizi var, ne alacağına karar vermekle
kalmayıp işi bitirmiş. Hayırlı olsun.

Bu arada perşembe akşamı byokko'nun bi sürprizi var, ne alacağına karar vermekle

Hadi canım şaka diyorsun :mrgreen: O zaman kardeşimize şimdiden hayırlı olsun :cat: Güle güle kazasız bileasız kullansın.DeKa cım bu haber süper oldu valla.

Ohhh hava şimdiden fena kapantı bornova dolayları çok bulutlu yarına Allah kerim hadi hayırlısı.

:pr::pr::pr::farao::farao::pr::pr::pr:

Canım abimm benim ne yaptın ya bu kadar kafayı duvarlara çok vurma bak sen bize lazımsın langırtda hepsini alaşa edicez seninle sen dur bak fır fır yok anlamam artık :queen: Semaveri yakana kadar yağmurdan sönmesin :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

Yarına bir program var mı? (Semaver gecemiz hariç) valla ben depoyu yine fulledim hafta sonuna hazır ve nazır beklemedeyim :)

Hayırlısıyla Allah nasip ederse ve akşama hava çok bozmazsa semaverde görüşmek dileğiyle.

sağol abi süpriz yapacaktım ama ben yarın gelemiyecem yarın hava çok rutubetli olacakmış.... :queen::queen::queen::queen::flower:

Vayy vayy vayy abi sen neymişsin böyle

Vay vay vayyy Cengiz abicim sen neymişsin böyle yavv maaşşallah aman nazar değmesin.

imag00246va.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bilmem amcaya sormak lazım ben onu örnek aldım bu hafta....:queen::queen::queen::queen::queen::cat::pr::pr:

Neden amca?... Örnek alacak başka biri yok mu?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::queen::queen::queen::queen:

Ayrıca COMET yazılır... COMMET değil.... :p:p

Hayırlı olsun... Güle güle bin..Kazasız belasız....

Unutmadık..Yarın kuru pastalar senden...:p:p.

bilmem amcaya sormak lazım ben onu örnek aldım bu hafta....:queen::queen::queen::queen::queen::cat::pr::pr:

Anacım sen ne bakıyon bana yağmurdan benim boyum çekiyor senin çekmezzz senin yağmura ihtiyacın var :queen:

Hem yeni motorunu ıslatmıyacakmıyız,al işte doğal ıslatma yolu ne güzel yağmurda yeni motorunda ıslanmış yağmur sayesinde senide ıslatmış oluruz.Hahahhaa bu lafıma ben bile koptum

Neden amca?... Örnek alacak başka biri yok mu?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::queen::queen::queen::queen:

Ayrıca COMET yazılır... COMMET değil.... :p:p

Hayırlı olsun... Güle güle bin..Kazasız belasız....

Unutmadık..Yarın kuru pastalar senden...:p:p.

tamam abi kuru pastalar benden....:cat::cat:

kuru pasta olsun :queen: söylentiye göre yağış olacakmış mış mış biz onu yaş pasta yaparız :mrgreen: HAVADA,KARADA,YOLDA,YAĞIŞTA,ÇAYIRDA,BAYIRDA,RAMPADA her zaman en büyük İZMİR MT :queen:

kuru pasta olsun :queen: söylentiye göre yağış olacakmış mış mış biz onu yaş pasta yaparız :mrgreen: HAVADA,KARADA,YOLDA,YAĞIŞTA,ÇAYIRDA,BAYIRDA,RAMPADA her zaman en büyük İZMİR MT :queen:

her zaman her yerde İZMİR MT :bestmt::bestmt::bestmt:

::tutkuy::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

eee yeni motorumu aldım yarında semaver var artık 1 er litre hediye benzin getirirsiniz... :wiinkk::wiinkk::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
her zaman her yerde İZMİR MT :bestmt::bestmt::bestmt:

::tutkuy::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

eee yeni motorumu aldım yarında semaver var artık 1 er litre hediye benzin getirirsiniz... :wiinkk::wiinkk::queen::queen::queen::queen:

Durum itibarı ile radyatörüne 1 litre su benden olsun..Hadi gene iyisin...Semaverden koyarım..Kireçsiz.... :p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar