19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

hava durumu 3 yada 4 ncü öncelikli konu, büyütülecek bir konu değil. Kazasız belasız bölgeye intikal, sağ salim eve dönüş.

evet beyler yarın kulübe gıdıp malzemelerı tedarik edıcem....eksiği olan varsa söylesın temın etmeye calısayım:cat:

Denizli İl Temsilcisi
evet beyler yarın kulübe gıdıp malzemelerı tedarik edıcem....eksiği olan varsa söylesın temın etmeye calısayım:cat:

hazırız arkadaşlar bende dedim neler yapabilirim akaryakıt firmaları ile konuştum tek geri dönüş yapan firma opet oldu dedilerki diğer akaryakıt firmalarına göre biz sizlere neler yapabiliriz dendi bende ;

1-benzin alımı yapılırken pompadan benzinin motorun hiç bir aksamına damlamaması konusunda
2-güler yüzlü hizmet ve temiz tuvaletler kısmında
3-bedava çay olarak
4-kolonyalı mendiller ve promasyonlar olarak yardımcı olmalarını rica ettim

kendileride bu konularda zaten ciddi olduklarını ve 18 mayıs 22 mayıs tarihleri arasında istanbul-izmir-denizli-eğirdir güzergahlarındaki ve eğirdire geliş ve gidiş yönündeki tüm opet istasyonlarının konu dahilinde motosiklet kullanıcılarının daha çok ilgi ve dikkate tabi tutlması gerektiğiklerini bildiren uyarının yapıldığını bu sabah 9:30 sularında opet yetkililerinden sevgiye hanım bana ilettiler bende bu şekilde bir katkıda bulunmak istedim keyifli bir mola verdiğinizde opet istasyonlarında veya akaryakıt alımı yaparken tüm üyelerimizin rahat olmasını istedik teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

hazırız arkadaşlar bende dedim neler yapabilirim akaryakıt firmaları ile konuştum tek geri dönüş yapan firma opet oldu dedilerki diğer akaryakıt firmalarına göre biz sizlere neler yapabiliriz dendi bende ;

1-benzin alımı yapılırken pompadan benzinin motorun hiç bir aksamına damlamaması konusunda
3-bedava çay olarak

kendileride bu konularda zaten ciddi olduklarını ve 18 mayıs 22 mayıs tarihleri arasında istanbul-izmir-denizli-eğirdir güzergahlarındaki ve eğirdire geliş ve gidiş yönündeki tüm opet istasyonlarının konu dahilinde motosiklet kullanıcılarının daha çok ilgi ve dikkate tabi tutlması gerektiğiklerini bildiren uyarının yapıldığını bu sabah 9:30 sularında opet yetkililerinden sevgiye hanım bana ilettiler bende bu şekilde bir katkıda bulunmak istedim keyifli bir mola verdiğinizde opet istasyonlarında veya akaryakıt alımı yaparken tüm üyelerimizin rahat olmasını istedik teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Teşekkürler kardeşim.

hava parçalı bulutlu güneşli yanı hava guzel kasmaya gerek yok :D kısakollularla terlıyoz yanı o derece

Valla burdurdan bakıldıgında yagıslı falan gozukmuo ve burdurda aksıne parcalı bulutlu guneslı o derece guzel yanı..

Denizli İl Temsilcisi
Valla burdurdan bakıldıgında yagıslı falan gozukmuo ve burdurda aksıne parcalı bulutlu guneslı o derece guzel yanı..

denizlide hava aşırı sıcak ama hava fena pustu yağış bırakcak gibi bakalım geliyoruz :queen::queen::queen::queen:

evet denizli mt ıcın yarın gazlama vakti...diğer arkadaşlar ne zaman geliyodu????

Denizli'den çıkan arkadaşlar!.. Dazkırı, Dinar'dan sonra yol üzerinde ilk Opet Keçiborlu Dörtyolda DEMİRELLER OPET'tir, restoran, tuvalet vs temiz ve kalitelidir, personel güleryüzlüdür, ücretsiz taze çay 24 saat bulunur. Sonrasında mola vermenize de gerek yoktur...
Uğrarsanız selamımı söyleyin. Manavgattan ambulans şoförü dersiniz:cherry:
Unutmadan: tam o noktadan sonra Radar uygulaması var ve max hız 77

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
özele mesaj attım:)bi bakarsan sevinirim..
hocam sizede özelden cevap yazdım bide burdan yazıyım köy yol üzeri ise fazla içeri grilmiyorya köye gelmek için uğrarız ama ana yoldan çok içerdeyse sanırım uğrayamayız
Denizli'den çıkan arkadaşlar!.. Dazkırı, Dinar'dan sonra yol üzerinde ilk Opet Keçiborlu Dörtyolda DEMİRELLER OPET'tir, restoran, tuvalet vs temiz ve kalitelidir, personel güleryüzlüdür, ücretsiz taze çay 24 saat bulunur. Sonrasında mola vermenize de gerek yoktur...
Uğrarsanız selamımı söyleyin. Manavgattan ambulans şoförü dersiniz:cherry:
Unutmadan: tam o noktadan sonra Radar uygulaması var ve max hız 77

3-bedava çay olarak

kendileride bu konularda zaten ciddi olduklarını ve 18 mayıs 22 mayıs tarihleri arasında istanbul-izmir-denizli-eğirdir güzergahlarındaki ve eğirdire geliş ve gidiş yönündeki tüm opet istasyonlarının konu dahilinde motosiklet kullanıcılarının daha çok ilgi ve dikkate tabi tutlması gerektiğiklerini bildiren uyarının yapıldığını bu sabah 9:30 sularında opet yetkililerinden sevgiye hanım bana ilettiler bende bu şekilde bir katkıda bulunmak istedim keyifli bir mola verdiğinizde opet istasyonlarında veya akaryakıt alımı yaparken tüm üyelerimizin rahat olmasını istedik teşekkürler

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...rdir-motosiklet-senligi-14.html#ixzz1Mgj3OWYS

harbıden okay ondan sonra bıraz agır gıdın 120yle radara gırmıstım orda ben... aramızda kalsın bıraz tersledım polıslerı ceza yazmadılar ama :)

Denizli İl Temsilcisi
harbıden okay ondan sonra bıraz agır gıdın 120yle radara gırmıstım orda ben... aramızda kalsın bıraz tersledım polıslerı ceza yazmadılar ama :)

la dalgamı geçion :D heralde 60-70 arası takılırız ben hızı sevmem zaten torku severim kanks :D kadlımı 2 saat la yola çımaya şimdi

valla sız dusunun onu :D benım yol 45 dkka 1 saat en fazla otobsle gelcem ıcın burdurdan :D aslında donuste bende motor olaydı denızlıye gelsem ıyıdı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar