TIGER TRIOVAL "PÜSKEVİT" EDiTiON

Arkadaşlar Merhaba.GS500 konusunda devam eden mesajlarımı egzost bölümünü buraya ayırmak istedim.Bilgi ve fotoğraflar ekledim.

Arkadaşlar yine dayanamadım motoru komple doldurmaya karar verdim.
İlk etapta sırasıyla

Tiger Exhaust'a özel yapım parlak desenli uzun tüp Trioval Parlak krom egzost siparişi verdim.

Kısmetse gideceğim yarın hazır olacak.Bu akşam resmini atacak Serkan Bey.Eline geçince yüklerim.

İkinci olarak KN RU-2970 Universal Tam açık hava filtresinin siparişini Abd'den verdim.
RU-2970.jpg

lunchbox.jpg

Üçüncü ve buna bağlı olarak ;
DynoJet Mikuni Bsr33 için Stage 3 Karbüratör Jet Kitinin siparişini de verdim.

DynoJet_Kit.jpg

1038566.jpg

Evet egzostta hazır arkadaşlar ama hava bugün yağışlı olduğu için malesef gidemedim Bursa'ya.
Umarım yarın hava iyi olur :)

Resimler :

img2011051300293.jpg

img2011051300294.jpg

img2011051300295.jpg

BU ARADA EGZOSTUN MODEL İSMİNİN "TIGER TRIOVAL 'PÜSKEVİT' EDiTiON" OLMASI KONUSUNDA KARAR KILDIK :D:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

Yanlız karbüratörümde şuan için bir besleme sorunu var.İnşallah sorunu çözünce herşey daha iyi olacak.
Bu arada herşey bittikten sonra yani

-Tiger Trioval Püskevit Edition
-K&N RU-2970 Universal Filtre
-Dynojet 3128 Stager III Jet Kiti

Montajları yapılınca 47-48HP olan motor gücünü 58Hp olarak ölçmeyi ve cbf500'e yolda el sallamayı ümit ediyoruz :D

:queen::queen::queen::queen::queen:

neden püskevit demeyi tercih ettiniz, egzosu yeme ihtiyacı mı hissettiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Püskevit edition. puhhaaa :queen::queen::queen: süper başlık.

Başlık 10 numara 5 yıldız :cat::cat::cat::cat: içerikle ilgli pek bi fikrim yok :rendeer:

Emrcn okmş:bounce:

Başlık 10 numara 5 yıldız :cat::cat::cat::cat: içerikle ilgli pek bi fikrim yok :rendeer:

Emrcn okmş:bounce:

DEMİRCAN Seni öpüyorum içerikle ilgili olarak ben boş bir zamanımda özel olarak sana anlatırım.Üzerinde itina ile duracağıma emin olabilirsin :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 ----------

TIGER EXHAUST Serkan Bey ile bu kararı aldık.Ses getireceğine inanıyoruz :D
Ürün kodu olarakta "TriOval Püskevit" geçecek :D:D:D:D

Hoş olmuş..Ben beğendim :)

Püskevit edition. puhhaaa :queen::queen::queen: süper başlık.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

:D başlıgada içerigede bayıldım.

Arkadaşlar tiger'ı bugün taktık.
Taze çekilmiş bir video.Bursa yolunda da birkaç resim var onlarıda düzenleyip ekleyeceğim..

YOUTUBE

selamun aleyküğm benim cbr 1100 xx te çift tri oval tgiger var be sesinden ve performansından memnunum...şimdi duble pisküvet olsunmu bendekide....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar