Ben plakalığı kestirdim hiçte kötü olmadı civatalardan çıkabiliyor doğru ancak stop lambasının altındaki plastik parçayla bütün olduğu için ordan içeriye su alıyor. O parça tek olarak satılıyor diye duymuştum ancak aramama rağmen bulamayına kestirmek zorunda kaldım.
Önce plakalığı stop lambasının oradaki civatalarından söktürüp daha sonra yuvarlak dönen disk tipinde bi testere ( adını bilmiyorum

) ile kestirdim. Sonra kesilen yerleri zımpara ile düzelttirdim. Üstüne plastik renginde bir sprey sıktılar keserken ki cizikler fln tamamen kayboldu. Kenarlardaki boşluklara sinyallerde takılabiliyor (eski sinyallerin bağlı olduğu yere). Sadece kabloların gidiş yönünü değiştirmek zorunda kaldım oda gözüme hoş görünsün diye. Normalde sinyal kablolarının ikiside sol taraftan geçiyor ben sağa da bir delik yaptım böylece sol kablo soldan sağ kablo sağdan geçiyor

Sonra plakalığın plaka ile bağlantı yerinde bi ek parça var onu da alıp alt tarafa koydum. Plakayıda bunun üstüne vidaladılar hatta araya somun atıp açılı durmasını sağladılar. Sonuç olarak hiçte kötü görünmüyor şekil olarak çok güzel...
Şekil olarak güzel de yağmurda arka taraf çamur oluyor hep. Gerçi benim sırt çantam var pek sorun değil benim için çantamı hiç ayırmam yanımdan çünkü. Ama yaptıracak olanlar plakalığı kestirmeden yada iptal etmeden önce iki kere düşünmeli